Hoofd Bedrijfsbureau

Hoofd Bedrijfsbureau
22 tot 30 uur | Assendelft

Ten behoeve van onze opdrachtgever Corn.Bak B.V. in Assendelft zijn wij op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau. Meer informatie over Corn.Bak vindt u op www.bromelia.com. Aantal uren per week: 22 tot 30 uur in onderling overleg af te spreken, met uitbreiding uren in toekomst.

Functiebeschrijving
Het betreft een gecombineerde administratieve- en financiële functie, waarin u kunt groeien. U gaat zich bezighouden met het zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve en financiële werkzaamheden. Uw taken bestaan o.a. uit het controleren en bewerken van bank- en kasboeken en urenregistraties, het verrichten van activiteiten voor het debiteuren- en crediteurenbeheer, het ondersteunen van de externe boekhouder met het verstrekken van gewenste gegevens, in samenspraak verzorgen van subsidieaanvragen en regelen van maandafsluiting en voorbereiding van BTW aangifte.

Daarnaast wordt u geleidelijk ingewerkt op werkzaamheden die behoren bij het takenpakket van Hoofd Bedrijfsbureau. Denk hierbij aan het leidinggeven aan een klein team van collega’s, het ondersteunen van de directie in het meedenken en aanreiken van gegevens voor beslissingen, het bewaken van bedrijfsgevoelige informatie en het communiceren naar andere instanties/bedrijven t.b.v. het bedrijfsproces.

Functie-eisen

  • Hbo- werk- en denkniveau Financieel (bijvoorbeeld SPD)
  • Affiniteit met ICT (ervaring met minimaal het MS-office pakket)
  • Basiskennis Navision of vergelijkbaar boekhoudpakket
  • Goede kennis van de Engelse taal (must) en Duitse taal (pré)
  • Enige jaren relevante werkervaring in een administratief-financiële functie
  • Integere en flexibele instelling
  • Potentiële leidinggevende capaciteiten
  • Competenties: analytisch, doelgericht, prioriteiten stellen, accuratesse, communicatief, praktisch en gestructureerd werken, zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen.

Aangeboden
Corn.Bak B.V. biedt uitstekende faciliteiten. De informele sfeer wordt gekenmerkt door nuchterheid en hartelijkheid. Wij zijn op zoek naar een serieuze en gemotiveerde kandidaat die op zoek is naar een functie voor een lang dienstverband en die het leuk vindt om voor een MKB-bedrijf te werken. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bent u die inspirerende Hoofd Bedrijfsbureau?
Als u zich in dit profiel herkent, dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreide CV via de sollicitatiebutton. t.a.v. drs Hanny Nieuwenhuizen. Sollicitaties verlopen via Psychologisch Adviesbureau Slikboer. Bel gerust als u nog vragen hebt: 023 – 532 05 50. Reactietermijn: uiterlijk 23 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Hoofd Bedrijfsbureau vacature, Assendelft, Noord-Holland, financieel, ICT, Administratief, HBO, financiën


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, Parttime, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Financieel Manager, Noord-Holland