Medior belastingadviseur Utrecht (32 - 40 uur)

Word jij er blij van als je klant jou als aanspreekpunt ziet door je drive en kennis? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken namelijk een medior belastingadviseur voor ons kantoor in Utrecht.


Dit wordt je baan

Je bent als medior belastingadviseur verantwoordelijk voor de afwerking van de jaarstukken en fiscale advisering aan onze klanten: zorgverleners. Je initieert en bewaakt periodieke analyses van de financiële en fiscale situatie. Je adviseert zorgverleners proactief over fiscale mogelijkheden. Je herkent brede adviesmogelijkheden gericht op hun toekomst en strategie. Hiervoor schakel je de benodigde specialisten in. Door jouw persoonlijke manier van aandacht geven ontwikkel en onderhoud je langdurige relaties met jouw klanten. Samen bekijk je wat wij, zowel op fiscaal als administratief terrein, voor hem of haar kunnen betekenen. Het actief binden van nieuwe klanten aan VvAA zie je als een uitdaging.

Dit is wat je nodig hebt

Je bent in het bezit van een diploma AA/Fiscale economie/Fiscaal recht/RB. Je hebt goede vakinhoudelijke kennis en expertise en houdt deze actief bij. Je bent een professional met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg.

Als belastingadviseur ben je een klantgericht en ondernemend persoon, een trots vertegenwoordiger van VvAA, altijd erop gericht om het zorgverleners makkelijker te maken. Je adviseert onze leden over relevante vraagstukken, treedt op als relatiemanager en weet hun vanaf het begin aan VvAA te binden en van daaruit een langdurige relatie op te bouwen. Je bent teamgericht, analytisch vaardig, kwaliteitsgericht, een verbinder en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Daarnaast verlies je deadlines niet uit het oog. Je interpreteert cijfers en vertaalt deze in advies. Ook breng je dit over op onze leden. Je loopt voorop in de ontwikkelingen (kennis) op het vakgebied en hebt een duidelijke visie daarop. Je draagt deze kennis over aan assistent-belastingadviseurs en je haalt er voldoening uit om deze collega’s te coachen.

Dit is waar je op kan rekenen

VvAA biedt je een afwisselende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. verantwoordelijkheid. Wij hechten waarde aan jouw ondernemerschap. Doordat je in hoge mate van zelfstandig werkt krijg je uitstekende kansen om je te ontwikkelen. We bieden hiervoor onder andere ruime studie- en opleidingsmogelijkheden. Verder kennen we flexibele werktijden en de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen. Ook verdien je een marktconform salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. We bieden je een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkweek bedraagt minimaal 32 uur.

Dit is VvAA en jouw team

Als team zijn we verantwoordelijk voor kantoor Maastricht en dragen wij bij aan de diensten die VvAA landelijk te bieden heeft. Ieder heeft zijn eigen kracht en deze benutten en ontwikkelen we ook graag. Hiervoor bieden wij tal van studie- en opleidingsmogelijkheden. Als collectief vormt VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door drie artsen die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 125.000 leden. Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie. Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners. Werken bij VvAA betekent dat je er mede voor zorgt dat zorgverleners er écht kunnen zijn voor hun patiënten. Welke rol je bij ons ook vervult. Daarom zijn we allemaal Ledenadviseur. Ons hoofdkantoor zit in Utrecht en is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Kijk op vvaa.nl/werken-bij voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken of direct solliciteren?

Bel of app dan met Amarens Kerkhof, 06 13 12 64 37 of mail naar amarens.kerkhof@vvaa.nl

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Reageer dan via onderstaande ‘solliciteer’-knop.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, In overleg, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad