Medewerker Administratie

Begrotingen, managementrapportages, implementatie van een digitaal factuursysteem, coachen MBO-stagiaires crediteurenadministratie? Wil je graag aan de slag met deze onderwerpen in een (financieel) complexe en uitdagende omgeving? Krijg je energie van het meewerken aan de cruciale verantwoording en verslaglegging aan in- en externe toezichthouders? En wil je vooral de ruimte om naast het regulieren werk, interessante projecten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! “Wij” zijn Rhiant, een kleine actieve klantgerichte corporatie gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.
Wij hebben een vacature voor een:


Medewerker administratie (24-28 uur per week)
MBO+/HBO | Nauwkeurig | Resultaatgericht | Zelfstandig


Jouw verantwoordelijkheden
De medewerker administratie is verantwoordelijk voor het voeren en controleren van de crediteuren- en debiteurenadministratie. Daarnaast verricht de medewerker administratieve werkzaamheden in de grootboekadministratie en ondersteund de (senior) medewerker financiën. De nadruk van het werk binnen de functie ligt daar waar op dat moment de prioriteit ligt. De medewerker administratie levert een actieve en positieve bijdrage aan het kwaliteitsniveau van de financiële administratie (continu verbeteren) en stelt zich flexibel op ten behoeve van de continuïteit van de werkzaamheden.

De komende periode staan concreet de volgende uitdagingen op jouw agenda:

 • Het verwerken en controleren van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften.
 • Aansluitingen maken tussen het grootboek en de sub-administraties, alsmede zorgen dat de tussenrekeningen op orde zijn.
 • Verzorgen van de servicekostenadministratie.
 • Een digitaal factureringssysteem; je werkt mee aan de implementatie hiervan en je spreekt collega’s aan op hun rol als goed opdrachtgever.
 • Het aanleveren van stukken ten behoeve van de jaarrekening, kwartaalrapportage, verantwoordingsinformatie en de begroting.
 • Meewerken aan de implementatie van nieuwe software voor de projectadministratie.
 • Het begeleiden van stagiaires van de crediteurenadministratie.


Kortom een uitdagende functie die je de ruimte biedt om resultaten te boeken en je in de breedte verder te ontwikkelen.

Functievereisten

 • Een afgeronde financieel administratieve MBO+ of HBO opleiding.
 • Werkervaring in de corporatiesector is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Van nature een zelfstandige houding waardoor je actief oplossingen aandraagt.
 • Veel affiniteit met digitalisering.
 • Genoeg flexibiliteit en sensitiviteit om – met gemak - te schakelen tussen een onderwerp dat al je aandacht vraagt en een collega die binnenloopt met een belangrijke vraag.


Ons aanbod

 • Een uitdagende en brede baan in een compact team met korte lijnen –in een organisatie die werk doet wat er toe doet.
 • Een salaris dat recht doet aan de uitdaging: schaal G van de CAO Woondiensten, (€ 2.451 tot maximaal € 3.474,00 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek).
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget én een marktconform budget voor functie gerelateerde opleidingen.


Welkom!
Je reactie – in de vorm van een motivatie en cv - is welkom via de 'Solliciteer' button. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Als je vragen hebt, kan je Alex van der Stelt, manager Financiën, bereiken via (078) 681 2152 of Astrid Bouman, extern HR-adviseur, via (06) 51767030. De sluitingstermijn van deze vacature is 19 maart 2018.

Wie zijn wij?
Rhiant is dé woningcorporatie in Hendrik-Ido-Ambacht; inventief, toegankelijk en stevig geworteld in Ambacht.
Een maatschappelijk ondernemer die op een sociale en verantwoorde manier haar klanten bedient. We verhuren ongeveer 1800 woningen in een groene en waterrijke gemeente waar het fijn wonen en werken is met vlakbij de steden Dordrecht en Rotterdam. Er werken 23 (ca. 19 fte) enthousiaste professionals bij Rhiant op de drie afdelingen: Wonen, Vastgoed en Financiën. We bieden onze medewerkers boeiend & belangrijk werk midden in de maatschappij en ruimte voor ontwikkeling. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Parttime, Zuid-Holland, Hendrik-Ido-Ambacht, Financieel Medewerker, Medewerker Administratie, Grootboekadministratie.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Onroerend Goed