Medewerker Business Administration

Wie zijn wij

Bij PreZero geloven we in gesloten kringlopen. We zamelen afval in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen waar we nieuwe producten mee maken. Zo werken we aan zero waste: geen verspilling van grondstoffen. En dat is hard nodig als we onze aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Dat vraagt om verandering, echte verandering. Onze collega’s zijn de sleutel tot die verandering en de basis voor groei. Bij ons werken mensen die verder denken voor een duurzaam morgen.

Bij PreZero Nederland werken we met zo’n 2.000 collega’s aan die verandering, op meer dan 40 locaties. Maar we hebben ook collega’s en locaties in Duitsland, Oostenrijk, België, Italië, Polen, Zweden en de Verenigde Staten. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.

Wil jij werken in een administratieve functie, bij een organisatie die werkt aan een duurzamere toekomst? Zoek dan niet verder. Bij PreZero Special Waste in Maastricht zoeken we namelijk een Medewerker Business Administration. 

Wat ga je doen als Medewerker Business Administration?

Dankzij jou is de Finance- en Inkoopadministratie helemaal in orde! Natuurlijk werken we samen in een team, maar je werkt zelfstandig aan financiële en administratief boekhoudkundige taken. Je gaat extra tevreden naar huis als je fouten hebt ontdekt én hebt hersteld in de administratie en registratie. Je voelt je als een vis in het water bij het analyseren van financiële resultaten. Facturatie, DSO/unbilled, maandafsluiting… allemaal begrippen waar jij energie van krijgt. Doe daar inkoopwerkzaamheden en klachtafhandeling bij, en daar is dan deze dynamische functie. En zie jij mogelijke verbeteringen in de processen, werkzaamheden en rapportages? We horen het graag!

Naast je collega’s op de afdeling heb je regelmatig contact met de collega’s van bijvoorbeeld de klantenservice, de salesafdeling of de afdeling dataservices, vooral om het facturatieproces in goede banen te leiden.

Wie ben jij?

Jij gaat voldaan naar huis als de financiële administratie helemaal in orde is en je je taken van die dag af hebt kunnen ronden. Je gelooft in onze grondstoffenrevolutie en bent een enthousiaste collega. Je bent analytisch sterk, hands-on en  werkt makkelijk met verschillende geautomatiseerde systemen, zoals MS Office en SAP. Je communiceert prettig en vindt het leuk om met verschillende collega’s samen te werken.

  • Je hebt een afgeronde economische/administratieve opleiding op minimaal MBO niveau

  • Je bent al enige ervaring financieel/administratieve functie

  • Je hebt ervaring met het ondersteunen van periodieke financiële afsluitingen en managementrapportages

  • Je bent accuraat, hebt oog voor detail en bent een betrokken collega 

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris

  • De mogelijkheid om 32 uur of 40 uur te werken

  • Een afwisselend inwerkprogramma, meerijdagen op onze verschillende soorten vuilniswagens en kennismakingsgesprekken met diverse collega’s

  • Een organisatie die open staat voor jouw ideeën en  nieuwe initiatieven, maar ook een waar je kan leren en er ruimte is voor jouw persoonlijke groei

  • 27,5 vakantiedagen

  • Collectieve regelingen zoals  pensioenregelingen en bedrijfsfitness.

Meer weten?

Mail Marc Hallen (Vestigingsmanager) via marc.hallen@prezero.com 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Rotterdam, Transport/Logistiek/Opslag