(Financieel) Administratief Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ecologie en economie gaan bij PreZero hand in hand. We zamelen afval gescheiden in, sorteren en bewerken het. Tot het grondstoffen zijn waar we nieuwe producten van maken. Onze naam is onze belofte: zero waste. Help jij mee onze ambitie waar te maken? 

Wie zijn wij

Bij PreZero geloven we in gesloten kringlopen. We zamelen afval in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen waar we nieuwe producten mee maken. Zo werken we aan zero waste: geen verspilling van grondstoffen. En dat is hard nodig als we onze aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Dat vraagt om verandering, echte verandering. Onze collega’s zijn de sleutel tot die verandering en de basis voor groei. Bij ons werken mensen die verder denken voor een duurzaam morgen.

Bij PreZero Nederland werken we met zo’n 2.000 collega’s aan die verandering, op meer dan 40 locaties. Maar we hebben ook collega’s en locaties in Duitsland, Oostenrijk, België, Italië, Polen, Zweden en de Verenigde Staten. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.

 Wat ga je doen?

Dankzij jou is de Finance administratie helemaal picobello in orde! Natuurlijk werken we samen in een team, maar je werkt zelfstandig aan financiële en administratief boekhoudkundige taken. Je gaat extra happy naar huis als je fouten hebt ontdekt èn hebt hersteld in de administratie en registratie. Facturatie, DSO/unbilled, maandafsluiting… allemaal begrippen waar jij energie van krijgt. Doe daar analyse- en advieswerkzaamheden en klachtafhandeling bij, en daar is deze dynamische functie. En zie jij mogelijke verbeteringen in de processen, werkzaamheden en rapportages? We horen het graag!

Naast je collega’s op de afdeling heb je regelmatig contact met de collega’s van bijvoorbeeld de klantenservice, de salesafdeling of de afdeling dataservices, vooral om het facturatieproces in goede banen te leiden.

Wat neem jij mee?

Jij gaat voldaan naar huis als de financiële administratie helemaal in orde is en je je taken van die dag af hebt kunnen ronden. Je gelooft in onze motto: werken aan een duurzaam morgen en bent een enthousiaste collega. Je bent analytisch sterk, hands-on en werkt makkelijk met verschillende geautomatiseerde systemen, zoals MS Office en SAP. Je communiceert prettig en vindt het leuk om met verschillende collega’s samen te werken.

  • Je hebt een afgeronde economische/administratieve opleiding op minimaal MBO- (niveau 4) of HBO-niveau
  • Je bent al een jaar of 3 werkzaam in een financieel/administratieve functie
  • Je hebt ervaring met het ondersteunen van periodieke financiële afsluitingen en managementrapportages
  • Je bent accuraat, hebt oog voor detail en bent een betrokken collega
  • Je ziet veranderingen niet als een probleem, maar als een kans en uitdaging

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Arnhem en werkt nauw samen met de collega's van het team in Rotterdam, in het totaal bestaat de afdeling uit zo'n 25 collega's. Jullie werken voor alle vestigingen in Nederland. Je komt te werken in een team met ervaren collega’s, waar een mooie balans is tussen hard werken en gezelligheid.

  • Een salaris tussen € 2.365,- en € 3.113,- bruto per maand
  • Een afwisselend inwerkprogramma, met onder andere een buddy en kennismakingsgesprekken met diverse collega’s. Het meerijden op de verschillende soorten vuilniswagens houd je nog even tegoed en pakken we weer op als dat kan!
  • Een organisatie die open staat voor jouw ideeën en nieuwe initiatieven, maar ook een waar je kan leren en er ruimte is voor jouw persoonlijke groei
  • 27,5 vakantiedagen
  • Collectieve regelingen zoals pensioenregelingen en bedrijfsfitness.

Meer weten?

Bel of mail Dennis Broers, Teamleider op 06-15136053 of via dennis.broers@prezero.com

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Gelderland, Financieel Medewerker