Debiteurenbeheerder

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een medewerker debiteurenbeheer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van de debiteurenportefeuille (zakelijk), het verwerken van mutaties, het bewaken van openstaande posten en - indien nodig - het verzorgen van de aanmaningsprocedure. Dit doe je zowel telefonisch als schriftelijk. Je onderhoudt contact met met onze klanten en het incassobureau en rapporteert hierover naar je leidinggevende.

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 175 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vereisten

 • Je hebt al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt uitstekende kennis en beheersing van financiële systemen (zoals bijv. Trust-IT) en Excel;
 • Je weet op een professionele manier om te gaan met klanten en de incassering van openstaande vorderingen;
 • Je hebt een pragmatisch cijfermatig inzicht en bent positief ingesteld;
 • Je bent proactief, communicatief vaardig, zelfstandig en prestatiegericht;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.

Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat als Debiteurenbeheerder aan de slag binnen een hecht team en ontvangt naast een goed salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als Debiteurenbeheerder ontvang je:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.

Solliciteren op deze vacature?

Via de sollicitatiebutton kun je jouw cv en korte motivatie toesturen aan Björn Bogerd, Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland. Je mag verwachten dat je binnen twee werkdagen hoort of er een (digitale) kennismaking ingepland zal worden. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

Voorafgaand aan het vervolggesprek bij ons op kantoor, vragen wij je een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen zodat we je direct al beter leren kennen. Als we allebei n.a.v. het vervolggesprek nog steeds enthousiast zijn, bespreken we de praktische zaken en kunnen we uitkijken naar onze samenwerking bij MSN.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, MBO, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Randstad, Industrie/Techniek, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Transport/Logistiek/Opslag