Senior Finance Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Als Accounting Specialist zorg jij samen met de Controllers dat alles in goede banen verloopt. Wanneer het tijd is voor de maandafsluiting, zorg jij samen met jouw collega’s dat de maandelijkse rapportages goed worden voorbereid. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereidende werk voor de (Assistant) Financial Controller. Je maakt meerdere memoriaalboekingen en sluit de betaalwijzes aan. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van de P&L rapportage voor één of meerdere hotels binnen onze cluster. Je staat dan ook in nauw in contact met de General Manager van dit hotel, maar ook met de diverse afdelingen om te zorgen dat de administratie op orde is. In deze functie ben jij dé specialist op financieel gebied en tevens ook de vraagbaak voor je accounting collega’s. Je hebt een sterke basis in accounting en bent klaar om een stap te zetten naar meer verantwoordelijkheid!

WAT MAAKT JOU DE PERFECTE KANDIDAAT?

  • Jij hebt minimaal HBO werk-en denkniveau en hebt een finance/administratie gerelateerde opleiding afgerond. Hogere Hotelschool is een mooie pré!
  • Jij hebt ervaring met het voorbereiding van periodieke afsluitingen en het opstellen van managementrapportages.
  • Jij bent analytisch aangelegd en hebt oog voor detail.
  • Jij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
  • Jij hebt al eerder in een administratieve functie gewerkt en bent klaar voor de volgende stap!


SUPPORT OFFICE
Een jonge, frisse, eigenwijze hotelketen, die het nét wat anders aanpakt. Dat is Apollo & Leonardo Hotels. Een no-nonsense werkwijze is wat ons kenmerkt. Apollo & Leonardo Hotels opereert in de Benelux en beschikt over 16 hotels. De medewerkers van ons Support Office voeren werkzaamheden gerelateerd aan hun discipline uit voor al deze hotels. Zowel Sales, Marketing, Revenue, Finance en Human Resources zijn gecentraliseerd en werken overkoepelend voor de hotels in de Benelux. Een vaste werkplek? Daar doen wij niet aan! De medewerkers van deze afdelingen bezoeken regelmatig de verschillende hotels en werken zo nu en dan in het kantoor van Support Office bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Geen dag ziet er hetzelfde uit en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend!

UPGRADE YOUR GAME! WHAT’S IN IT FOR YOU?

  • Leergierig? Daarvoor hebben wij het Leonardo Development Lab!
  • Ambitieus? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden.
  • Gek op korting? Binnen onze hotelketen eet, drink en slaap jij voor leuke prijzen!
  • Sportief? Sport met korting via BedrijfsFitnessOnline.
  • Wanna Feel Good? Geniet van een overnachting met een heerlijk diner en ontbijt in één van onze hotels tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience!


Meer weten over waarom werken bij ons zo tof is? Klik dan hier!

SOLLICITEER NU!
Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Interesse? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt reageren via het Sollicitatieformulier. Indien je vragen hebt over de procedure, neem contact op met onze HR afdeling. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem contact op met Lorenzo Singodikromo (Assistant Financial Controller), via 0613457619.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Assistent Controller, Corporate Finance, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Noord-Holland, Financieel Medewerker