Adviseur Subsidie (Gemeente Druten/ Wijchen)

Werkorganisatie Druten Wijchen is op zoek naar een

Adviseur Subsidie
24 - 32 uur per week

Toe aan een baan waarin je als Adviseur Subsidie écht het verschil kunt maken? Dan zit je goed bij de Werkorganisatie Druten Wijchen. Een moderne organisatie waarin je niet alleen jezelf ontwikkelt, maar óók bijdraagt aan de samenleving.

 • Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring: minimaal 5 jaar 
 • Salaris: maximaal € 4.671,- bruto per maand op basis van 36 uur (aanloopschaal 9, functieschaal 10)
 • Startdatum: zo snel mogelijk

Wat ga je doen?
Als Adviseur Subsidie ben je echt de spin in het web en regisseer je het subsidieproces van A tot Z. Soms betekent dit dat jij onder tijdsdruk succesvol een subsidie moet binnenhalen, maar juist dat geeft jou een kick!

Jij bent zichtbaar in de organisatie en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de verschillende teams. Je onderzoekt continu mogelijkheden om voor lopende en toekomstige projecten subsidies binnen te halen of te behouden. Het gaat hierbij om regionale, nationale en Europese subsidiemogelijkheden. Doordat jij het brede werkveld van subsidieregelingen overziet en door contacten te leggen (en onderhouden) met collega’s breng je actief kansen onder de aandacht en verbindt je collega’s en projecten met elkaar.

Voor zowel de interne organisatie als voor subsidieverstrekkers ben jij HET aanspreekpunt op het gebied van inkomende subsidies! De nadruk ligt niet zozeer op inhoudelijke expertise van één of een aantal subsidiegebieden, maar juist op het brede terrein van subsidieverwerving.

Wie ben jij?
Jij bent een talentvolle adviseur die de organisatie vakkundig adviseert en begeleidt binnen het vakgebied. Je bent sociaal, houdt van afwisselend werk en bent flexibel genoeg om tegelijk meerdere ballen in de lucht te houden. Je bent analytisch sterk en voert je taken uit met een hang naar uitdaging en verbetering. Tenslotte beschik je over een goed inlevingsvermogen, waarbij je adequaat kunt inspelen op de belangen en verwachtingen van verschillende partijen.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met de begeleiding van Europese, nationale en regionale subsidieprojecten;
 • Je beschikt over sterke netwerkvaardigheden, die je inzet om je interne, regionale en
 • Europese netwerk op te bouwen en te onderhouden;
 • Je bent nieuwsgierig en je vindt het leuk om je te verdiepen in actuele thema’s als versnelling van de woningbouwopgave, duurzame mobiliteit, energietransitie etc.;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Wat bieden wij?
Je komt terecht bij een goede werkgever die jouw inzet waardeert op diverse manieren. Dat begint natuurlijk bij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris van € 4.671,- bruto op basis van 36 uur (aanloopschaal 9, functieschaal 10 CAO Sgo, afhankelijk van ervaring, opleiding en kwaliteiten)
 • Het IKB van 17,05% is een vrij besteedbaar budget bovenop jouw salaris. Als je een brutosalaris van € 3.000 verdient dan ontvang je daar bovenop nog een brutobedrag van € 511,50 bruto per maand. Dit bedrag mag je elke maand vrij besteden aan enkele fiscale doelen of je laat het uitbetalen. Het maakt niet, het is jouw vrije besteedbare budget.
 • Een contract voor één jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij de ABP
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Je krijgt een laptop en telefoon ter beschikking
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Waar kom je te werken?
De Werkorganisatie Druten Wijchen werkt voor twee gemeenten tegelijkertijd, met ieder hun eigen bestuur, gemeenteraad en ambities. Om dat in goede banen te leiden, werken we met zelforganiserende teams met veel eigen verantwoordelijkheid. In onze organisatie telt iedereen mee, ongeacht achtergrond, leeftijd, opleiding en werkervaring. De cultuur is open, informeel en positief.

Wie zijn je collega’s?
Je gaat aan de slag in het team Strategische Projecten en Advies, dat verder bestaat uit vijf bevlogen strategisch adviseurs en drie medewerkers. Het team SPA valt onder het domein Bestuur, Strategie en Projecten. Het team adviseert de colleges en de werkorganisatie, initieert strategische opgaven en projecten en draagt bij aan de versterking van het strategisch werken en denken in de organisatie.

Aan de slag!
Ben je enthousiast over de functie van Adviseur Subsidie bij de Werkorganisatie Druten Wijchen? Aarzel niet en solliciteer uiterlijk 18 april 2022 via onze sollicitatiepagina.

Planning gesprekken:
De eerste gesprekken zijn op maandag 11 april 2022. Het tweede gesprek vindt plaats op donderdag 14 april 2022.

Deze gesprekken vinden in principe plaats in het Huis van de Gemeente, Kasteellaan 27 in Wijchen. Laten de coronamaatregelen ontvangst op locatie niet toe? Dan voeren we de gesprekken via Teams.

Meer weten?

 • Heb je een vraag over de vacature? Bel gerust met Hanny van der Wielen, via 06-46824115. Zij vertelt je graag meer.
 • Heb je een vraag over de procedure? Mail dan onze collega’s van het team P&O op peno@drutenwijchen.nl.

Een recente verklaring omtrent gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Utrecht, Gemeente, Controller, Treasury, Gelderland, Financieel Adviseur, Overheid