Financieel Controller - Zorg

Jouw uitdaging

BDO groeit hard in de zorg. Om de komende jaren beheerst verder te groeien zijn we selectief in de klantacceptatie van nieuwe opdrachten in de zorg. Als (Junior) Financial Controller met zorgervaring draag je bij aan het verdere succes van onze unit Finance & Business Support, sectie Branchegroep Zorg.

Klanten
Als je werkzaam bent in de publieke sector onderdeel zorg, aan welk soort klanten moet je dan denken? Bij zorgaanbieders moet je onder meer denken aan jeugdzorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg thuis of in een woonzorgcentrum, aan maatschappelijke ondersteuning, maar ook aan ziekenhuizen. Ons cliëntpakket bevat diverse bekende zorginstellingen in Zuid-Holland. Wil je werken met dynamische teams in een informele omgeving (zowel bij de teams alsmede bij de klanten), dan is deze functie echt iets voor jou.

De werkomgeving
De BDO Branchegroep Zorg is een sterk groeiend, multidisciplinair team van circa 200 BDO’ers werkzaam vanuit diverse vestigingen in het land. De afgelopen jaren heeft BDO stevig geïnvesteerd in de zorg. Dit blijkt onder meer uit de marktonderzoeken en publicaties waarin wij onze visie op de sector geven. Onze ambitie is de komende jaren beheerst verder te groeien. Hierbij staat de tevredenheid van onze medewerkers voorop. We willen niet alleen hard werken en het leveren van een maatschappelijke bijdrage in de zorg, maar ook jouw work/lifebalance en die van je medewerkers in je team staan hoog op de prioriteitenlijst. Flexibel werken is bij ons dan ook geen probleem. Je bent onderdeel van een team van collega’s van het kantoor BDO Rotterdam.

Je bent bijna of afgestudeerd als financial controller of je beschikt al over een aantal jaren werkervaring als controller in de zorg en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière, waarbij je eigen verantwoordelijkheid hebt en je ambities waar kunt maken. Naast de planning, uitvoering en afronding van controller opdrachten weet jij een toegevoegde waarde te bieden binnen het team. Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook met het coachen van de junior controllers in hun dagelijkse werk. Naast de vakinhoudelijke verdieping wordt je door je leidinggevende gecoacht in je persoonlijke ontwikkeling.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 • Je voert (gecompliceerde) interne controller werkzaamheden uit bij de klant.
 • Je denkt mee aan het realiseren van verbetering en optimalisatie van financieel administratieve processen, financiële verantwoording en rapportages van de klant.
 • In je rol signaleer je proactief knelpunten, analyseer je de cijfers en denk je mee in oplossingen.
 • Je onderhoudt contacten met de klant samen met de senior controller.
 • Je beantwoord vragen van collega’s m.b.t. het voeren van de administraties en het opstellen van rapportages en jaarrekeningen van onze klanten.

Dit ben jij

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige collega die staat voor de het leveren van de beste service en kwaliteit naar onze klanten. Je denkt hierover graag mee en komt met ideeën om onze dienstverlening te optimaliseren. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en werk je gestructureerd, correct en accuraat.

Daarnaast ben je:

 • ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • een teamspeler;
 • Afgeronde of bijna afgeronde HBO Finance & Control;
 • of je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring.

Dit bieden wij

Bij BDO helpen we je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. De BDO Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen. Daarnaast volg je naast je werk een studie, op de kosten van BDO, tot registeraccountant.

Uiteraard bieden we je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • reiskostenvergoeding;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen;
 • Fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Joren de Bruijne (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Joren bereiken via joren.de.bruijne@bdo.nl, 040 - 269 82 67 of stuur een WhatsAppbericht.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financial Controller