Financieel Administratief Medewerker

Jouw uitdaging

Je vindt het leuk om met cijfers te werken en ziet het als een uitdaging om de administraties te voeren van onze klanten, zodat deze op orde en overzichtelijk zijn. Je werkt samen met ervaren collega’s in een team en krijgt een uitstekende begeleiding zodat je jezelf vakinhoudelijk verder kunt ontwikkelen. 

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 • Je verricht werkzaamheden ten behoeve van financiële administraties.
 • Je ondersteunt bij het samenstellen van jaarrekeningen.
 • Je ondersteunt in de voorbereiding van diverse financiële rapportages.
 • Je maakt gebruik van diverse online toepassingen en volgt de laatste technologische ontwikkelingen in het vakgebied.

De werkomgeving
Bij BDO vinden wij het erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn en jezelf continu blijft ontwikkelen. Onze open, professionele en sociale cultuur draagt daar zeker aan bij. Als Financieel Administratief Medewerker maak je volwaardig deel uit van het team van professionals binnen de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies (MKB) van de vestiging Den Haag. Op een efficiënte wijze wordt er kwalitatief hoogwaardige financiële diensten verleend aan onze klanten. Onze klantenportefeuille bestaat primair uit familiebedrijven en ondernemingen in het midden en bovenkant van het MKB, met zowel nationaal als internationaal karakter.

Dit ben jij

Wij zoeken een leergierige collega die staat voor het leveren van de beste kwaliteit naar onze klanten.

Hierbij beschik jij over:

 • een mbo-diploma in een financiele of administratieve richting (niveau 4) en studeerd (of hebt de ambitie om verder te studeren) op HBO niveau;
 • minimaal 1 jaar werkervaring met financiële administratie;
 • gestructureerde, correcte en nauwkeurige werkhouding en kan je goed samenwerken;
 • vaardigheid met IT-applicaties.

Dit bieden wij

Bij BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen via de BDO Academie.

Uiteraard bieden we je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • reiskostenvergoeding;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen;
 • Fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Joren de Bruijne (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Joren bereiken via joren.de.bruijne@bdo.nl, 040 - 269 82 67 of stuur een WhatsAppbericht.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland