Aankomend Accountant-Adviseur

Jouw uitdaging

Deze functie heeft als bijzonder element dat je één-op-één wordt begeleid door een accountant. Je krijgt in deze functie álle kansen en álle ruimte om van een professional te leren. Daarbij bepaal je zelf de snelheid van je leercurve. Weet jij te excelleren in deze rol? Hiervoor heb je naast een gezonde portie inzet en doorzettingsvermogen ook lef nodig. 
De accountant waar je intensief mee samenwerkt beheert een ruim portfolio aan klanten met een complex karakter. Als side kick krijg jij in deze vroege fase van je carrière een kijkje in de keuken van complexe klantcases. In een kennismaking legt hij graag uit wat je kan verwachten in deze unieke positie.

Naast de vrijheidsgraden en de begeleiding bieden we je handvatten voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je leert eerst alle ins en outs van het vak als accountant. Later kan je de kennis en ervaring van accountantswerkzaamheden toepassen als adviseur. Kortom: je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig accountant-adviseur.
 

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

- Het verwerken van administraties van onze klanten in de online BDO-applicaties

- Het opstellen van financiële overzichten

- Werken op ‘expert-level’ met Excel

- Sparren over klantcases

- Uitvoerende werkzaamheden verrichten in samenwerking met de accountant

De werkomgeving

Wij bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Jij maakt deel uit van één van de accountancyteams van de vestiging Roosendaal, waarbij je direct samenwerkt met 6 financiële specialisten. Samen zijn zij ervoor verantwoordelijk om op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige financiële diensten te verlenen aan onze klanten. De klanten waar jij voor werkt zijn ondernemers uit het middenbedrijf en familiebedrijven.

Dit ben jij

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige collega die staat voor het leveren van de beste kwaliteit naar onze klanten. Je bent:

• in het bezit van een diploma in de richting van HBO Bedrijfseconomie of Accountancy.

• gemotiveerd om verder te studeren (wij bieden je de handvatten).

• professioneel en positief in de omgang en in overleggen met klanten en collega’s en je staat open voor feedback.

• een teamspeler.

• ambitieus en eager in je professionele houding.

• proactief, o.a. in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter uit te voeren.

• vaardig met IT applicaties.

Dit bieden wij

Bij BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen via de BDO Academie.
Uiteraard bieden we je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

• Onkostenvergoeding

• Vergoeding voor een telefoonabonnement

• reiskostenvergoeding

• Aantrekkelijke pensioenregeling 

• Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen

• Fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt

• Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Bart Oomen (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Bart bereiken via bart.oomen@bdo.nl of via 06 - 247 599 30
Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Actuariaat, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Noord-Brabant