AA - Accountant

Jouw uitdaging

Met jouw kennis en ervaring als Accountant ben je vaktechnisch verantwoordelijk voor de geleverde diensten en tevredenheid van onze klanten. Jij ziet erop toe dat opdrachten conform kwaliteitseisen worden uitgevoerd en houdt vast aan regelgeving met oog voor een pragmatische toepassing daarvan. Je hebt een focus op het efficiënt inrichten van de werkprocessen binnen BDO en het continue verbeteren hiervan. Daarnaast weet jij je medewerkers in te zetten op hun talenten en coach jij hen in hun professionele ontwikkeling.  

De top 5 van jouw werkzaamheden

 • Je behandelt omvangrijke en complexe opdrachten ten behoeve van de grotere accounts.
 • Je signaleert en initieert adviesmogelijkheden bij klanten.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse praktijk waarbij je bijdraagt een efficiënt en kwalitatief goed verslaggevingsproces.
 • Je bent mentor/coach van de medewerkers in het team en draagt actief bij aan hun ontwikkeling.
 • Je vindt het leuk om interne en externe vaktechnische cursussen en lezingen te geven.

De werkomgeving
BDO biedt een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en iedereen zichzelf kan zijn. Binnen de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies kennen we een splitsing in een accountancypraktijk en een bedrijfsadviespraktijk. Jij maakt deel uit van het accountancyteam van de vestiging Roosendaal/Breda. Dit team bestaat uit financiële specialisten die samen verantwoordelijk zijn om op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige financiële diensten te verlenen aan onze klanten. Je bespreekt risico’s en knelpunten met je klanten en werkt daarbij nauw samen met het adviesteam. Jouw klantenportefeuille is zeer divers en bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het middenbedrijf en familiebedrijven.

Dit ben jij

Wij zoeken een ambitieuze en resultaatgerichte collega die staat voor het leveren van de beste service en kwaliteit naar onze klanten.

 • Je bent afgestudeerd AA-Accountant en ingeschreven in het AA-register.
 • Je beschikt over minimaal 6 jaar relevante werkervaring binnen een accountantspraktijk en bent bij voorkeur gespecialiseerd in één of meerdere branches.
 • Je denkt in risico’s en hebt een professioneel kritische houding.
 • Je bent gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en die van anderen.
 • Je bent vaardig met IT-applicaties.

Dit bieden wij

Bij BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen via de BDO Academie.

Uiteraard bieden we je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • Mobiliteitsbudget;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen;
 • Fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Bart Oomen (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Bart bereiken via Bart.Oomen@bdo.nl of 06-247 599 30.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Actuariaat, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant AA, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Noord-Brabant