Senior Assistent Accountant

Jouw uitdaging

Om adequate, real-time data & cijfers, service en kwaliteit te leveren zijn wij op zoek naar een Senior Assistent Accountant AA die onze klanten op dit gebied weet te begeleiden en te adviseren. Hierin word je intensief begeleid. Met jouw kennis en ervaring weet jij de assistent accountants te coachen in hun dagelijkse werk en help je hen in hun verdere ontwikkeling.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 •  Je stelt (complexe) financiële overzichten op en bent betrokken bij (complexe) administratieve opdrachten;
 • Je adviseert klanten op het gebied van het inrichten van de administratieve organisatie;
 • Je reviewt de werkzaamheden van de Assistent Accountants en verzorgt best practice sessies;
 • Je richt je op het continue verbeteren van de processen binnen BDO (volgens LEAN).


De werkomgeving

Wij vinden het erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn en jezelf continu blijft ontwikkelen. Onze open, professionele en sociale cultuur draagt daar zeker aan bij. Zo zijn er regelmatig (online) activiteiten en borrels. Als Senior Assistent Accountant maak je volwaardig deel uit van het team van professionals binnen de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies van de vestiging Roosendaal/Breda. Je werkt in een werkomgeving waarin samenwerken, netwerken, automatisering en werkklimaat perfect georganiseerd zijn. Op een efficiënte wijze worden er kwalitatief hoogwaardige financiële diensten verleend aan onze relaties. Onze klantenportefeuille bestaat primair uit familiebedrijven en ondernemingen in het midden en bovenkant van het MKB, met zowel een nationaal als internationaal karakter.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan functioneren, die een passie heeft voor financiën en daar op een analytische manier naar kijkt en ook verder kijkt dan alleen cijfers. Omdat je bij verschillende administraties en rapportages betrokken bent, is het belangrijk dat je makkelijk kunt schakelen zonder je nauwkeurigheid te verliezen. Verder ben je nieuwsgierig, eager, flexibel en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en humor. 
 

 • Je bent gestart met de praktijkopleiding van de post-hbo AA-opleiding of studerend voor een post-hbo Financial Controller en beschikt over minimaal 4 jaar relevante praktijkervaring;
 • Je bent procesmatig in je werken en denken;
 •  Je bent professioneel en positief in de overleggen en omgang met klanten en collega’s;
 •  Je bent proactief, o.a. in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter uit te voeren;
 • Je kunt adequaat omgaan met deadlines;
 • Je hebt affiniteit met en kennis van moderne (online) IT-systemen;
 • Je bent leergierig en bent bereid om te reizen;
 • Je vindt het leuk om werkzaamheden te verrichten op locatie van onze relaties;
 • Je omarmt veranderingen en vindt het leuk om een actieve rol te hebben in interne of externe projecten.

Dit bieden wij

Bij BDO helpen we je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. De BDO Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen. Daarnaast volg je in deeltijd, op kosten van BDO, een relevante externe vervolgopleiding, bijvoorbeeld de post-hbo AA-opleiding (praktijkstage) of een post-hbo Financial Controller.
 

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 

 • Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • Mobiliteitsbudget;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen;
 • Vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.
   

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Bart Oomen (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Bart bereiken via bart.oomen@bdo.nl, 06 - 247 599 30 of +3140 269 83 81

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Senior Assistent Accountant