Operationeel Financial Controller

Adver-Online is op zoek naar een

Operationeel Financial Controller

Ben je professionele financial van nu en van de toekomst en daarnaast een echte hondenliefhebber? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ter versterking van onze finance team bieden wij jou een leuke financiële functie aan bij een organisatie die volop in beweging is én dit zie je ook zeker terug in je brede takenpakket als Operationeel (financieel) controller.

Functieomschrijving

Als Operationeel Financial Controller bij Adver-Online B.V. heb je een breed takenpakket waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het verzorgen van de financiële administratie en de bijbehorende rapportages van meerdere Business Units binnen onze organisatie.

Wat ga je doen als Operationeel Financial Controller?

De taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • bijhouden en controleren financiële administratie
 • bijhouden en controleren aansluiting tussen het grootboek en sub-administraties
 • voorbereiden afsluitingen en rapportages (maand / kwartaal / jaar)
 • analyses en rapportages verzorgen vanuit de ERP data
 • Bevorderen samenhang van verschillende werkprocessen binnen de financiële administratie, ter optimalisatie van de efficiëntie en de kwaliteit.

Ideale kandidaat

Je bent een ervaren, accurate, zelfstandige en daadkrachtige collega die graag met cijfers werkt. Je hebt een sterk analytisch vermogen en maakt je werkzaamheden snel eigen. Je bent nauwkeurig, begrijpt processen en data en kan deze optimaal vertalen naar rapportages. Je blijft integer in iedere situatie. Verder beschik je over:

 • Ervaring met financiële- en ERP-pakketten bij voorkeur Exact Globe Next is een must
 • Kennis van administratieve procedures en relevante wetgeving
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring
 • Een finance opleiding van Markus Verbeek Praehep is een pré
 • Uiteraard beheers je de Nederlandse (en Engelse) taal zeer goed

Wat biedt Adver-Online jou?

Wij bieden je een brede financiële functie in een hecht en gezellig team en de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien. Verder bieden we:

 • Een verantwoordelijke en afwisselende functie
 • 24 vakantiedagen.
 • Een informele werksfeer met veel verantwoordelijkheid.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheid tot een vaste dienstbetrekking.

Wie wij zijn?

Adver-Online B.V. is een toonaangevende business partner voor recruitment- en hr vraagstukken. We zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. We delen onze kennis en expertise. Wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en bieden passende oplossingen voor een efficiënt recruitment- en HR proces. We verbeteren en passen onze innovatieve (technologische) oplossingen en diensten hierop aan. Gebaseerd op onze 20 jaar aan kennis en ervaring van de arbeidsmarkt. Adver-Online B.V. bestaat uit twee mooie merken: ‘AdverOnline’ en ‘HROffice’. Beide merken zijn snel groeiend en actief in de dynamische markt van online recruitment campagnes en HR software. Werkend Nederland kan niet om onze wervingscampagnes heen en onze recruitmentsoftware wordt bij honderden bedrijven gebruikt.

Waarom is het zo leuk om bij ons te werken?

Bij Adver-Online is een duidelijke visie voor de organisatie neergezet waarbij de tevredenheid van de werknemers zeer in acht is genomen. Je werkt met elkaar voor de klant en vooral in een team. We werken in een informele en ambitieuze sfeer met enthousiaste collega’s. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf, je kwaliteiten en ambitie te ontwikkelen tot een mooie carrière. Bij ons werken betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie klanten maar het belangrijkste is toch echt ons team enthousiaste en leuke collega’s. Naast hard werken is er ruimte voor fun. We houden tafeltennis- en dartcompetities en genieten op de vrijdagmiddag van een drankje aan onze bar in de kelder.

Reageer direct!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je dus de operationeel Financial Controller die wij zoeken, reageer dan direct via onze sollicitatiepagina. Laat je cv achter en vergeet vooral niet toe lichten waarom jij degene bent die wij zoeken.

Voor vragen kun je contact opnemen met Loes Witte, Finance Manager via lwitte@adver-online.nl of bel naar 023-5530350.

Wil je eerst meer weten over de organisatie? Kijk ons dan op onze websites: www.adver-online.nl en www.hroffice.nl.

Salaris: € 3.250 - € 4.000 o.b.v. 40 uur

Opleidingsniveau: HBO

Aantal uren: 32-40 uur

Locatie: Heemstede (hybride werkomgeving)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel medewerker, Finance, Administratie, Controlling, Praehep


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, ICT/Communicatie/Media, Financial Controller, Noord-Holland