Medewerker Accounts Payable

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Functieomschrijving

Als jij enthousiast wordt van een innovatieve werkomgeving waarbij automatisering van werkprocessen optimaal wordt toegepast, dan is deze functie je op het lijf geschreven. Je wordt onderdeel van een jong en energiek team van vijf personen dat zich gezamenlijk richt op een efficiënt crediteurenbeheer en bijbehorende administratieve handelingen. Hierbij wordt intensief gebruik gemaakt van geavanceerde AI technologie waardoor het grootste deel van het primaire crediteurenproces automatisch verloopt.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Aanmaken en actualiseren crediteuren stamgegevens;
  • Controleren voorgestelde boekingen door het factuurverwerkingssysteem in de financiële administratie en opvolging geven aan uitval;
  • Voorkomen van betaalherinneringen;
  • Proactief samenwerken met de business en controllers voor vragen en rapportages;
  • Signaleren en doorvoeren van procesverbeteringen;
  • Actief in contact treden met een crediteur bij wijzigingen of afwijkingen.


Pon Automotive vraagt

Jij bent de ideale Medewerker Accounts Payable als je jezelf kan omschrijven als gedreven, enthousiast en gestructureerd. Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een financiële richting;
  • Enige ervaring in een financiële functie;
  • Je hebt affiniteit met rapportages en automatisering;
  • Je bent oplossingsgericht, neemt initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Verder ben je fulltime (40 uur per week) beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de omgeving midden Nederland.

Pon Automotive biedt

Als je kiest voor Pon, kies je voor 'de wereld van Pon' waarin passie voor de sterke merken en ondernemerschap centraal staan. De merken vragen namelijk om ondernemende mensen die gedreven zijn om te presteren en te gaan voor de beste resultaten! Daarvoor krijg je dan ook veel terug. Je komt te werken binnen een enthousiast team waar veel onderling informeel contact is. Regelmatig zijn er events, borrels of uitjes, zowel met je eigen team als met alle collega's van Pon. Ook is er veel aandacht voor teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Daarnaast wil Pon ook graag dat haar medewerkers gezond en fit blijven. Daarom wordt er vanuit Pon Fit een gezondheidsprogramma aangeboden. Pon Fit heeft een uitgebreid aanbod van sportprogramma's en events tot aan medische check-ups, bedrijfsfysiotherapie, een zorgverzekeringspakket en coaching bij verandering op weg naar een gezonde leefstijl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Dienstverlening algemeen, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker