Medewerker Planning & Control

Word jij actief in wonen?

Als maatschappelijke en klantgerichte onderneming met zo’n 13.500 huurwoningen wil Thuisvester het woon- en leefkwaliteit in het werkgebied versterken. Met een vooruitstrevende aanpak wordt er samengewerkt aan een fijne samenleving in de stad én op het platteland. Ongeveer 120 gedreven medewerkers zetten zich in voor tevreden klanten die kwalitatief goed wonen in een aangename woonomgeving tegen een betaalbare prijs. Word jij ook actief in wonen?
 

Voor de afdeling Planning en Control zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerker Planning & Control

36 uur per week


Wat ga je doen als Medewerker Planning & Control?
Je bent werkzaam op de afdeling Planning & Control. De afdeling richt zich op een effectieve en efficiënte uitvoering van de bedrijfsvoering, governance & compliance, financiering & treasury, risicomanagement en projectcontrol.
In deze functie van medewerker Planning & Control ligt het accent op het opzetten en uitvoeren van het interne controleplan en het fungeren als business controller voor de afdeling Interne Diensten. Er komen echter meer aspecten van het controllingwerk aan bod. Je draagt bijvoorbeeld ook zorg voor gerichte bedrijfseconomische en financiële analyses op andere aandachtsgebieden, afhankelijk van je interesse en ervaring. Daarnaast analyseer en beschrijf je bedrijfsprocessen en breng je risico’s in de bedrijfsvoering in kaart.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond, aangevuld met kennis van het vakgebied van controlling in brede zin. Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Werkervaring bij een woningcorporatie is een pré. Wij zoeken een enthousiaste en resultaatgerichte collega die zich gemakkelijk beweegt in de organisatie en dingen voor elkaar krijgt. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid. Je kunt rekenen op een enthousiast team, waarin je volop wordt uitgedaagd je bijdrage te leveren.

Wat biedt Thuisvester?
De functie is ingeschaald in salarisgroep I conform de CAO Woondiensten (startniveau € 3.333,-- / eindniveau € 4.167,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Jacqo van Gastel (Controller) en/of Lilly van Zundert (HRM) via 0162 49 11 00. Je kunt ook kijken op onze website: www.thuisvester.nl.

Enthousiast geworden?
Reageren kan tot 19 maart 2018 door het mailen van je motivatie met CV achter te laten via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Gemeente, Financiele Administratie, Financial Controller, Noord-Brabant