Relatiebeheerder Binnendienst Zakelijke Verzekeringen

Univé Rivierenland heeft voor haar locatie in Sliedrecht een vacature voor een

 

Relatiebeheerder Binnendienst Zakelijke Verzekeringen

38-40 uur


Wie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige en coöperatieve verzekeringsmaatschappij. Naast een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg-, levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Voor ruim 100.000 regionale klanten werken 150 medewerkers aan een onderscheidende, persoonlijke en klantgerichte dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd te Sliedrecht. Tevens zijn er vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht Leidsche Rijn en Venlo. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met ruim 2800 medewerkers.

Wat ga je doen als Relatiebeheerder Binnendienst Zakelijke Verzekeringen?
Vanwege de huidige groei en de ambities op de afdeling Zakelijke Markt, zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder Binnendienst Zakelijke Verzekeringen.

In jouw adviserende, commerciële rol ben je in staat om jouw klanten aan je te binden. Je werkt nauw samen met de accountmanagers Zakelijke Markt, want samen met hen ben je verantwoordelijk voor deskundig en klantgericht advies aan onze nieuwe en bestaande relaties. Je bent dan ook mede ‘het gezicht van de zaak’ binnen het zakelijke segment en signaleert en geeft invulling aan de behoefte van de klant. Jaarlijks stel je samen met de accountmanagers het marktbewerkingsplan op, zodat jullie in staat zijn op planmatige wijze de markt te bewerken. Omdat wij streven naar totaaladvies en (dus) totaalrelaties, heb je een brede scoop en lever je maatwerk.

Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature de klant centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je bent ondernemend, resultaat- gericht en een echte teamspeler, die niet alleen zichzelf, maar ook andere faciliteert om succesvol te zijn. De kwaliteit van de relatie met de klant staat bij jou voorop en je hebt de wil om zelfstandig te werken. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs!
Je hebt een HBO of MBO (+) opleiding succesvol afgerond, bijvoorbeeld in een bedrijfseconomische of commerciële richting. Je bent in het bezit van het diploma WFT Adviseur Basis, Schade (Particulier en Zakelijk), Inkomen en Vermogen. Aanvullende vakopleidingen (zoals Assurantie A en branchediploma’s of onderdelen daarvan) zijn een grote pre. Vanzelfsprekend zien we graag voor de functie relevante werkervaring.

Wat biedt Univé Rivierenland jou?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Overige informatie
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Voor informatie kun je bellen met Barbara Kiep (Teamleider Zakelijke Markt), telefoon 0184-658411.

Solliciteren op de functie van Relatiebeheerder Binnendienst Zakelijke Verzekeringen
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Medewerker Binnendienst, Commercieel Medewerker Binnendienst, Relatiebeheerder Binnendienst, Binnendienst Adviseur


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, 1-3 jaar, HBO, MBO, Zuid-Holland, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening