International Hotel Management Group B.V.

Ben jij een ambitieuze controller met een accountancy achtergrond? Ben jij gedreven om mee te bouwen aan het verbeteren van de interne controle, financiële analyses en rapportages? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten bij een sterk groeiende ambitieuze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

International Hotel Management Group heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

 

Financieel en Business Controller


IHMG Control
Finance binnen IHMG bestaat uit de teams Accounting en Control. Control focust zich op financial en business control en is verantwoordelijk voor reporting. Accounting richt zich op de gehele financiële administratie van alle entiteiten binnen de holding. De afdeling Control werkt vanuit ons support office dat in Rheden en Utrecht is gevestigd. 

Jouw rol als Financieel en Business Controller
Als controller ben jij verantwoordelijk voor de control functies voor de financiële en niet financiële rapportages. Je bent organisatie breed bezig met het blootleggen van financiële processen en je toetst deze processen kritisch op effectiviteit en efficiëntie. Je houdt je bezig met internationale budgetteringen, afdelingsbudgetten en vastgoed en je voert project control uit voor onze verbouwingsprojecten. Daarnaast ben je bezig met het begeleiden en bewaken van de hotel- en afdelingsbudgetten en stel je incidenteel business cases op. Samen met de manager control en je directe collega zijn jullie de sparring partner van met hotelmanagement. Je toetst de interne controle en voert samen met accounting directe controles uit op het naleven van de financiële SOP’s in de hotels. Gezamenlijk dragen jullie de verantwoordelijkheid voor de interne beheersing. 

Wie ben jij?
Ben jij een ambitieuze controller met een accountancy achtergrond? Ben jij gedreven om mee te bouwen aan het verbeteren van de interne controle, financiële analyses en rapportages? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten bij een sterk groeiende ambitieuze organisatie? 

Check jouw profiel;

  • HBO/WO werk en denk niveau;
  • enkele jaren relevante werkervaring binnen accountancy of financial control;
  • harde werker met de intrinsieke motivatie tot verbeteren van onderliggende processen;
  • gedreven en kritische professional met focus op kwaliteit;
  • teamspeler met focus op kwaliteit;
  • enthousiast de organisatiegroei te faciliteren;
  • Frans is een pré, maar geen must.


Wat biedt International Hotel Management Group jou?
Afhankelijk van kennis en ervaring bieden wij een salaris in de range van €52.000- – €72.000 bruto per jaar. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en smartphone van de zaak. Ook bieden wij als organisatie een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de portefeuille van IHMG en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen. Tot slot kent IHMG een goede pensioenregeling. 

IHMG organisatie
International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels die gevestigd zijn in Nederland, België en Frankrijk. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept. Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Wij zijn volop in beweging & ontwikkeling en hebben de doelstelling om in de komende jaren diverse huidige Sandton hotels te transformeren naar de Pillows brand. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden. Wij ondersteunen vanuit Rheden en Utrecht onze internationale Hotels. 

Interesse?
Solliciteer via de sollicitatiepagina en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Korteland, Recruiter IHMG via +31(0)6 54638822. 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance Controller, Financial Control, Financieel Controller, Business Controller, Accounting, Accountancy, HBO, WO 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Business Controller, Horeca, Gelderland