Junior Controller

Equity Estate is op zoek naar een junior controller.

Wij vragen:

Een man of vrouw die sterk in zijn of haar schoenen staat tussen 20 en 25 jaar, HBO werk-/denkniveau met financiële achtergrond. Talenkennis Nederlands, Engels en computervaardigheden Exact, MS Office.
Kerneigenschappen: teamspeler, verantwoordelijk, gevoel voor humor, stressbestendig en accuraat. Ervaring: enige ervaring in een soortgelijke functie is een pre maar geen vereiste.

Wij bieden:
Een fulltime functie binnen een internationale en professionele vastgoed omgeving. Een gezellig en flexibel team van 12 professionals met verschillende expertise, ervaringen en achtergronden. Volop ontwikkelmogelijkheden om uit te groeien tot een all-round controller in de internationale vastgoed wereld, waarbij kennis wordt opgedaan van vastgoed exploitatie en complexe transacties in verschillende jurisdicties. Een ondernemende omgeving die zich in de komende jaren verder gaat ontwikkelen. Een marktconforme honorering.

De werkzaamheden:
Het voeren van de administraties van vastgoed vennootschappen (Nederlandse, Duitse), het voeren van de administratie van een aantal buitenlandse vennootschappen (België, Luxemburg, Guernsey). Het controleren van een aantal administraties van internationale vennootschappen die worden gevoerd door lokale beheerders. Daarnaast houdt de financiële afdeling zich bezig met het maken van cashflowoverzichten, consolidaties, rapportages, jaarverslagen, fiscale aangiften, budgetten, het voorbereiden van betalingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eda Turker en uw CV mailen aan turker@equityestate.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Controlling, Financial Controller, Noord-Holland, Onroerend Goed