Senior IT-auditor

Storage- en back-upbeheerder

SSC-ICT

 

Functieomschrijving
Stel jij kaders op voor de storage en back-up van onze organisatie? Voor de functie storage- en back-upbeheerder zoeken wij iemand met minimaal drie jaar ervaring als back-upbeheerder in een grote omgeving.

Als beheerder back-up werk je samen met je teamgenoten aan een Enterprise-back-upomgeving voor meerdere ministeries. Het huidige landschap bestaat uit twee dataprotector- en één grote Commvault-omgeving. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor onder meer back-up-/restore-procedures van de centrale apparatuur en back-upsoftware.

Je zorgt voor een optimale beschikbaarheid en performance van deze systemen. Voor implementatie en exploitatie van onze infrastructuur adviseer je als back-up- en recoveryspecialist onze interne klanten en andere IT-teams. Je stelt rapportages op over het operationeel functioneren van de infrastructuur, voor onder meer capaciteitsplanning, audits en kostprijsvaststelling. Ook draag je bij aan het onderhouden van de gezamenlijke architectuur en het ontwerp van de infrastructuur voor de ontwikkeling en invoering van nieuwe systemen.

Verder werk je mee aan het opstellen van kaders voor de inrichting, het gebruik en het beheer van de centraal opgestelde storage- en back-upapparatuur. En implementeer je deze. Je stelt benodigde procedures en werkinstructies op voor het technische beheer, en voert deze uit.

Je bent als storage- en back-upbeheerder collegiaal en leergierig. Je durft vragen te stellen en te overleggen. Je komt het beste tot je recht in een informele setting, waar gewerkt wordt vanuit de techniek. Je bent nieuwsgierig en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De gelegenheid om je hierin te bekwamen krijg je van ons. Je hebt als beheerder storage en back-up na het inwerktraject een grote kennis van het SSC-ICT-verzorgingsgebied. De focus van werkzaamheden ligt primair op het back-upvlak maar ondersteuning binnen de storageteams is zeer gewenst.

Bij SSC-ICT maken wij gebruik van storage- en back-upsystemen van leveranciers zoals HP, IBM, EMC, NetApp, Hitachi Vantara en de back-upsoftware Commvault, Dataprotector en DDBoost.

 

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal hbo-werk- en –denkniveau.
  • Je hebt minimaal zes jaar ICT-werkervaring waarvan drie jaar als back-upbeheerder.
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring met Commvault- en Dataprotector-software.
  • Je hebt kennis van en ruime ervaring met het uitvoeren van activiteiten op het gebied van back-up en recovery gerelateerde zaken.
  • Je hebt ervaring met het maken van scripts voor onder andere automatisering.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het (laten) opstellen van kaders, procedures, werkinstructies en implementaties.
  • Je bent bereid wanneer nodig buiten kantooruren te werken, en mee te draaien in de 24/7-piketdienst.

 

Competenties

  • Je bent proactief, resultaatgericht en een teamplayer.
  • Je hebt additionele kennis van NASNFS-storage en Block Storage (pre).

 

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau:
schaal 10
Salarisomschrijving: Binnen schaal 10 bedraagt jouw bruto maandsalaris tussen de € 2.811,- en € 4.519,- afhankelijk van je opleiding en ervaring, op basis van 36 uur per week. Het bruto jaarsalaris voor deze schaal, inclusief het individueel keuzebudget (IKB), bedraagt maximaal € 63.105,-.
Maandsalaris: Min €2.811 – Max. €4.519 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

 

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

 

Bijzonderheden
De wederzijdse kennismaking en selectieprocedure bestaat uit twee gesprekken en mogelijk een talentenmotivatieanalyse. Bij een positief verloop volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

 

Solliciteren?
SSC-ICT nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Audit, 3-5 jaar, Auditor, Controller, Overheid, Den Haag