Financieel adviseur

Financieel adviseur
24-36 uur | Zeewolde

Als Financieel adviseur ben jij dé specialist in opzet, bestaan en werking, van het financieel beleid voor Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Meerinzicht. Èn mag jij bij ons specialist zijn of worden rondom het gemeentefonds. Spreekt dit je aan? Voor ons afdeling Financiën zijn wij op zoek naar een: Financieel adviseur.

Hier ga je werken
Meerinzicht is dè organisatie die voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde de adviserende, faciliterende en uitvoerende taken met betrekking tot bedrijfsvoering verricht. Een sterk samenwerkingsverband waarbij een goede pro-actieve dienstverlening en ondersteuning aan de gemeenten ons hoofddoel is. Waarbij de samenwerking met elkaar en de klant niet uit het oog wordt verloren. Een hart voor de samenleving helpt je ontzettend in je werk. Wil je meer weten over werken bij Meerinzicht of over Ermelo, Harderwijk en Zeewolde, kijk dan op werkenbij.meerinzicht.nl.

Dit ga je doen
Je bent – met een directe collega – verantwoordelijk voor het (geharmoniseerde) financieel beleid van de gemeenten. Je stelt aan de hand van een ideaalcomplex van nota s het financieel beleid op of actualiseert dat beleid. Je hebt daarover contact met je financiële collega s, maar ook met lijnmanagement en wethouders Financiën, leden van auditcommissies en raadsleden.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het Gemeentefonds, samen met je directe collega. Dat houdt in dat je bij ons een specialist mag zijn of worden op dit terrein. Je rekent uit, ja analyseert en je adviseert je financiële collega s en zo nodig lijnmanagement en wethouders Financiën. Verder verwachten we dat jij je richt op het laten werken van het financieel beleid. Dat wil zeggen dat je bij de uitvoering van het beleid jij (on)gevraagd nagaat of het financieel beleid in de praktijk ook gewoon werkt.

Jouw talenten
Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau op financieel economisch gebied en een flinke dosis ambitie. Voor jou is het een uitdaging om je bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van ons financieel beleid. Je bent sterk analytisch en communicatief ingesteld. Je hebt een accurate werkwijze en vindt het leuk om met het team goede resultaten neer te zetten. Je bent een expert (of je wilt dat worden) in wet – en regelgeving (BBV) voor gemeentelijk financieel beleid.

Dit krijg je van ons
Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en bovenal plezier te hebben in je werk. Bij de afdeling Financiën staat verbeteren van ons dagelijks werk hoog in het vaandel. Jij draagt daaraan bij!

Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 10 (minimaal € 2.973,-/ maximaal € 4.494,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Daarnaast kent Meerinzicht ook nog uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat is opgebouwd uit onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Naast dat je dit kan laten uitbetalen kan je ook gebruik maken van een fiscaal voordeel door gebruik te maken van bijvoorbeeld ons fietsplan of jouw contributie voor de vakbond.
  • Plaats- en tijdonafhankelijk werken en daarnaast ook goede thuiswerk voorzieningen.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (max. 40 km enkele reis, mogelijkheid om fiscaal uit te ruilen met je IKB) of je volledige reiskosten als je met het OV reist.

Ben je benieuwd naar al onze arbeidsvoorwaarden? Deze kan je lezen op onze Werken bij website.

Laten we kennismaken
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren kan tot en met woensdag 23 februari 2022 via de sollicitatiebutton of op http://werkenbij.meerinzicht.nl.

Kennismakingsgesprekken zijn gepland in week 9 (28 februari t/m 4 maart) van 2022.

We nodigen je vooral uit om contact op te nemen met Jan Inberg, Afdelingsmanager Financiën. Hij gaat graag met jou in gesprek over de inhoud van de vacature. Je kunt hem altijd bereiken via 06-20090873 of via zijn e-mailadres: j.inberg@meerinzicht.nl.

René Broekhof, HR Adviseur, beantwoordt graag vragen over de sollicitatieprocedure via 085-1108200.

Meerinzicht; op weg naar dé beste uitvoeringsorganisatie van Nederland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Trefwoorden: financieel adviseur, gemeente, overheid, Meerinzicht, Zeewolde, Gelderland, vacature, fulltime, parttime, hbo, economie, bedrijfseconomie, BBV, finance, financieel beleid


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, € 3.000 - € 5.000, Consultancy, Corporate Finance, Gemeente, Gelderland, Financieel Adviseur, Overheid