Junior Adviseur Concernfinanciën

Junior Adviseur Concernfinanciën
36 uur | Zwolle

De provincie Overijssel geeft uitvoering aan een grote investeringsimpuls voor de Overijsselse samenleving. Tegelijkertijd is de wereld om ons heen aan het veranderen. Het is belangrijk dat wij op een flexibele manier op deze ontwikkelingen in kunnen spelen. Deze ontwikkelingen vragen inventiviteit maar ook vasthoudendheid van planning & control. We zoeken iemand die binnen dit financiële speelveld van de publieke sector aan de slag wil.

Wat ga je doen
Als junior adviseur concernfinanciën vorm je samen met zes collega’s je de spil binnen de planning & control-publicaties waarmee Gedeputeerde Staten verantwoording afleggen aan Provinciale Staten. Je draagt mede verantwoordelijkheid voor de coördinatie van het proces, de digitalisering en een juiste inhoud. Als contactpersoon richting de organisatie zorg je voor afstemming binnen de financiële teams en met de beleids-eenheden. Ook onder druk haal je samen met anderen de deadlines.

Je volgt ontwikkelingen op het financiële vakgebied. Met het team financiën bepaal je mede de uitwerking en koers van het financieel beleid van de provincie. Je bent betrokken bij de uitwerking van landelijke beleidsaanpassingen op het gebied van overheidsfinanciën. De provincie is volop in ontwikkeling, hierdoor is geen dag hetzelfde. We zoeken een collega voor 36 uur per week.

Wat breng jij mee?
Als junior adviseur concernfinanciën heb je een wo-diploma in een bedrijfseconomische richting behaald. Tijdens je studie heb je laten zien dat je interesse en gevoel hebt voor digitale rapportagesystemen. Je hebt belangstelling voor bestuurlijk financiële vraagstukken.

Je bent analytisch en goed met cijfers maar je bent ook geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om een afwijkend standpunt in te nemen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer, verbinder en in staat om goede werkrelaties op te bouwen. Jouw adviezen kun je zowel mondeling als schriftelijk helder communiceren.

Wat bieden wij jou?
Jij krijgt voor deze functie afhankelijk van je ervaring een salaris van minimaal 3.085,57 Euro en maximaal 4.386,29 Euro (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris waar onder andere je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet. Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. We zoeken een collega voor 36 uur per week.

Provincie Overijssel is beoordeeld als World-class Workplace. Jouw talenten en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je takenpakket stemmen we dan ook zo veel mogelijk af op jouw talenten. Ook zijn er veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen vanuit een Persoonlijk Ontwikkelbudget. We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar je kunt flexwerken. Bekijk onze werkomgeving op www.werkenbijoverijssel.nl.

Jouw plek binnen onze organisatie
Het team Financiën is een professionele, klantgerichte financiële dienstverlener binnen de Provincie Overijssel. De circa 20 medewerkers staan voor een gezonde, transparante en toekomstbestendige financiële huishouding. Proactief beweegt het team mee met de (veranderende) politieke actualiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. De sfeer in het team is werkgericht en collegiaal. Plezier en humor zijn belangrijk!

Het team maakt deel uit van de eenheid Bedrijfsvoering, een van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid Bedrijfsvoering telt ongeveer 150 medewerkers, verdeeld over teams Financiën, Personeel & Organisatie, Informatie, Faciliteiten en Juridische Zaken. De collega’s in de eenheid zijn professioneel, betrokken en trots op hun vak én vakkennis. Meer informatie over de provincie Overijssel vind je op www.overijssel.nl.

Meer informatie over deze vacature
Alle gesprekken zijn in Zwolle of online. Tijdens de selectie zul je kennismaken met een aantal teamleden. Een casus kan onderdeel uitmaken van de procedure. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen via werkenbijprovincie@overijssel.nl.

Je kunt solliciteren tot en met 10 februari 2022 (maak gebruik van de sollicitatiebutton op deze pagina).

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Trefwoorden: Adviseur, concernfinanciën, fulltime, Zwolle, WO, bedrijfseconomie, financiën, ervaren

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overijssel, Overheid