Medewerker Subsidieprojectadministratie FSO

Medewerker Subsidieprojectadministratie FSO

Heb jij al enkele jaren ervaring opgedaan met financieel-administratieve werkzaamheden en processen? Ben je bekend met subsidies of wil je daar graag meer over leren? En haal jij plezier uit samenwerken in een klein team? Jouw expertise is van harte welkom!

Wat ga je precies doen?
Als medewerker Subsidieprojectadministratie werk je bij de Funding Support Office bij de dienst Bedrijfsvoering & Control. Je verzorgt de registratie van subsidieaanvragen en contractactiviteiten en vervolgens ook van de gehonoreerde subsidieaanvragen met de goedgekeurde begroting in SAP PPM en de bijbehorende apps. Ook de completering en de verwerking van de urenregistratie, de financiële vastlegging in de grootboekrekeningen en het beheer van de balansrekeningen horen tot je werkzaamheden. Je bereidt de financiële verantwoording van de (subsidie-)projecten voor op basis waarvan je collega’s de tussentijdse rapportages en/of eindrapportages opstellen.
Je houdt bij je financieel-administratieve werkzaamheden goed in de gaten wat dit fiscaal kan betekenen. Je schakelt gemakkelijk tussen de verschillende modules en onderdelen van SAP, verzorgt een complete en correcte registratie en draait rapportages draaien waarin de managementinformatie verwerkt is. De inhoud van deze rapportages spreken voor jou boekdelen.

Vanuit je rol ben je gewend om deze boekhoudkundige handelingen met je collega’s van FSO af te stemmen en hen inzicht te geven in de rapportages. Je verzorg de vastlegging van subsidieprojectbegrotingen en –prognoses, de maandafsluitingen en verantwoordingsmomenten, stemt posten intern af en voert controle werkzaamheden uit. Daarvoor heb je ook zeer regelmatig contact met de onderzoekers en docenten die een project leiden. Voor de fiscaal administratieve werkzaamheden stem je met je collega’s bij FSO en FA af.
Je voert de voorbereidende werkzaamheden uit voor de interim controle, de jaarrekening en/of de accountantscontrole voor een subsidieproject.
Je plant start- en monitoringsgesprekken in. Vanuit meerdere applicaties stel je rapportages op, genereer je de managementinformatie en stel je financiële verslagen en overzichten op.
Samen met het team denk je continue mee hoe we onze processen kunnen optimaliseren en zorg je ervoor dat de handleidingen en werkbeschrijvingen up-to-date blijven.

Jouw profiel
Wij willen natuurlijk graag dat jij succesvol wordt in deze functie. Daarom vinden wij in jouw CV in ieder geval:

 • MBO of HBO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde financieel administratieve opleiding;
 • Relevante werkervaring;
 • Kennis van financiële en fiscale wet- en regelgeving;
 • Uiteraard weet je alles over het gebruiken van Excel en ERP systemen. De Haagse werkt met SAP;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;


Als wij met jou in gesprek gaan, dan weet jij ons te overtuigen met voorbeelden uit jouw werkervaring waaruit duidelijk wordt dat jij:

 • je thuis voelt in een financieel-administratieve rol binnen een projectmatige omgeving;
 • als collega een teamspeler bent die prima in staat is om zelfstandig te werken en resultaat te leveren;
 • positief ingesteld bent met een opbouwend kritische blik;
 • communicatief vaardig bent;
 • een echte teamplayer gericht op samenwerken bent;
 • in staat bent om zelfstandig je registrerende, financieel-administratieve en organisatorische werkzaamheden uit te voeren. Je komt je gemaakt afspraken na.


Meer over de unit Funding Support Office
De Funding Support Office van De Haagse Hogeschool is onderdeel van de Dienst Bedrijfsvoering & Control en vervult een centrale rol binnen de hogeschool bij de verwerving van subsidies, bij de begeleiding van subsidieprojecten, de registratie van contractactiviteiten en de ondersteuning van subsidieprojectleiders. Het team en de dienstverlening zijn in ontwikkeling in de richting van een resultaatgericht team, momenteel werken er zes personen, twee subsidieadviseurs, een subsidiecontroller, een projectadministrateur/-controller, een junior adviseur en een manager. Naast deze vacature is er ook een vacature voor een senior subsidieadviseur. De Funding Support Office houdt zich bezig met voorlichting, advies, financiële ondersteuning en professionalisering van subsidies. De ambities van De Haagse Hogeschool voor subsidies voor onderwijs en praktijkgericht onderzoek zijn groot en daarmee die voor de Funding Support Office ook.

Daarnaast bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met vooruitzicht op een vaste aanstelling, met een omvang van 1 fte;
 • Een salaris van minimaal € 2.598,89 en maximaal € 3.479,70 bruto per maand (schaal 8) bij een volledige werkweek;
 • Lees meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden


Wil je meer weten over de dienst Bedrijfsvoering & Control?
Bedrijfsvoering & Control bestaat uit de units Control, Services en Funding Support Office. De dienst levert geïntegreerde administratieve diensten op het gebied van personeel, financiën, inkoop, managementinformatie en externe inkomsten en heeft de regie op de concernbrede control en werkt aan het vergroten van de klantgerichtheid en kwaliteit en het in lijn brengen met de ambitie van De Haagse.

De Haagse Hogeschool als inclusieve campus
De Haagse Hogeschool wil een inclusieve campus zijn. Daarom staan gelijke kansen bij ons centraal en streven we naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we immers midden in de samenleving en dienen we daar een afspiegeling van te vormen. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je kunt tot en met zondag 13 februari 2022 solliciteren door jouw cv en motivatiebrief te uploaden via onderstaande button. Het eerste sollicitatiegesprek wordt gehouden op vrijdag 4 februari 2022, waarschijnlijk online. De vervolggesprekken vinden plaats op 14 en/of 18 februari 2022.

Wil je meer informatie?
Inhoudelijk: Lisette van Weeren van de Funding Support Office via 06 400 30 195 of via e-mail: e.p.vanweeren@hhs.nl .
Algemeen: Soeline Straatman, Adviseur Resourcing, per e-mail: vacatures@hhs.nl of telefonisch op 070 – 445 8612.

Solliciteren kun je doen via de sollicitatiebutton, op deze emailadressen worden geen sollicitaties in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker