Boekhouder

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Boekhouder
32-40 uur | Nieuwegein


Draai jij je hand niet om voor een complexe boekhouding? Weet jij deze complexiteit ook aan leken uit te leggen?  

Lees dan vooral verder wat Team Finance van Innovam jou te bieden heeft. 

Dit ga je doen 
Als boekhouder ben je samen met je collega’s van team Finance verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige maandafsluiting. Hierbij vervul jij een cruciale rol. We beheren niet alleen de boekhouding van Innovam en haar dochtermaatschappijen, maar ook van een tiental externe klanten die eveneens in de trainings-, opleidings- en/of examenbranche opereren. 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Uitvoeren van periodieke controles van het grootboek: je controleert en specificeert diverse grootboekrekeningen, bent verantwoordelijk voor diverse balansspecificaties en aansluitingen met subadministraties;
 • Signaleren knelpunten in het grootboek proces. Je komt met verbetervoorstellen en implementeert deze na goedkeuring; 
 • Het indien noodzakelijk assisteren bij uitvoerende werkzaamheden: memoriaal- en bankboekingen, factureren en voorbereiden van de wekelijkse betaalrun;
 • Verzorgen van de btw-aangifte, intrastat en CBS-rapportages;
 • Fungeren als (functionele) vraagbaak voor collega’s op de afdeling op het gebied van grootboek activiteiten en btw-zaken.

Dit breng je mee  
Als ervaren boekhouder weet je als geen ander hoe complex sommige werkzaamheden zijn. Je bent in staat dit eenvoudig uit te leggen en een brug te slaan tussen collega’s binnen en buiten team Finance. Nauwkeurig en accuraat werken zijn je op het lijf geschreven en je hebt een goed analytisch inzicht. Je hebt de drive om administratieve processen te optimaliseren. Naast dat je initiatiefrijk en creatief bent, ben je ook pragmatisch als het gaat om bedenken van oplossingen.

Verder heb je:    

 • Ten minste een hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Actuele kennis van trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Hier gebeurt het 
Innovam is hét opleidings- en trainingsinstituut van Nederland binnen de automotive branche. Sinds 1948 ondersteunen we praktijkgericht vakmensen in een leven lang leren, ontwikkelen, groeien en meebewegen in een veranderende wereld. Met ruim 70 jaar ervaring, een omzet van € 30 mio, 250 medewerkers en 4 locaties hebben we alles in huis om die doelstelling waar te maken. Samen met onze klanten zorgen we voor een zo hoog mogelijk rendement als het gaat om opleiden, leren, ontwikkelen en valideren. Met de inzet van e-learning, trainingapps, augmented en virtual reality neemt Innovam alvast een voorschot op de digitale toekomst. Wij werken in zelforganiserende, wendbare teams die samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten. Innovam moves you forward.

Team Finance
Team Finance & Control is een stabiele factor in de dynamiek van Innovam. Het team is gedreven met hart voor de zaak. Ons werkveld maakt ons het financiële geweten van de organisatie. In een goede sfeer zijn wij streng, maar rechtvaardig als het gaat om vragen vanuit de organisatie. Wij zijn met 9 collega’s verdeeld over de drie subteams: gegevensbeheer, control en financiële administratie.  

Dit kun je van ons verwachten
De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn bij ons praktisch oneindig. We zijn opleider en vinden continue ontwikkeling van onze eigen mensen zeer belangrijk. We zijn een sociale en stabiele werkgever, waar jij net als je collega’s op kunt bouwen. 

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3750 en € 4500
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaart én de dag na kerst vrij
 • De bovenste 5% van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen
 • De mogelijkheid om een aantal dagen per week thuis te werken (momenteel werken we i.v.m. de corona maatregelen zoveel mogelijk thuis)
 • Aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een volledige vergoeding van opleidingskosten tot € 2.000
 • Jaarlijkse bonusregeling op basis van resultaatafspraken
 • Pensioenregeling waarbij wij 79% van de premie betalen
 • Een WIA-verzekering en een tegemoetkoming in ziektekosten
 • Sporten met korting via bedrijfsfitnessonline.nl.

Solliciteren
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan voor 28 februari door op de sollicitatiebutton te klikken. 

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Wilco Polet, CFO, via 06-52313903 of w.polet@innovam.nl.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Mandy Wethly van team HRM, via 06 - 21 33 85 07 of m.wethly@innovam.nl.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Trefwoorden: Boekhouder, fulltime, Nieuwegein, HBO, finance, boekhouding, financiën, ervaren, automotive


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Accountant, HBO, In overleg, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Onderwijs/Training