Senior assistent accountancy

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Senior assistent accountancy in Amsterdam

Als Assistent Accountancy ga je aan de slag met het samenstelling van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften voor onze cliënten. Daarbij let je op kansen en risico’s in een brede context:  bedrijfseconomisch, fiscaal en/of juridisch. Je werkt nauw samen met je collega’s: wij opereren als team en staan voor elkaar klaar. Wij zorgen voor een goede en persoonlijke begeleiding met als doel je vaktechnische kennis en ervaring nóg verder uit te breiden.  Als je het leuk vindt, kun je onze cliënten ook ondersteunen bij of adviseren over het voeren van de financiële administratie.

Wat neem je mee?

-Afgeronde HBO opleiding AA
-6 Jaar relevante werkervaring
-Goede beheersing Nederlands en Engelse taal
-Cijfermatig inzicht en communicatieve vaardigheden

Wat krijg je?

-Leaseauto of mobiliteitsbudget 
-Goed carrièreperspectief
-Volledige studiekostenvergoeding 
-Premievrij pensioen 
-29,5 vakantiedagen + 9,5 verlofdagen bijkopen of verkopen
-Eindejaarsuitkering
-Goede werk privé balans

Team


Op onze vestiging in Amsterdam werken circa 50 collega’s. Op de samenstelpraktijk werken er 2 senior en 6 medior/ junior collega’s. Vanwege de groei van met name complexe werkzaamheden is er behoefte aan een senior medewerker. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van je collega’s. Ons cliëntenpakket is heel divers. Het grootste deel van onze cliënten zijn profit organisaties, zowel nationaal als internationaal.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Actuariaat, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Senior Assistent Accountant