Financieel Administratief Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Als Financieel Administratief Medewerker leer je on the job alles wat je moet weten om je Finance-loopbaan tot een succes te maken. Solliciteer nu en ervaar het zelf!

Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor jou?

 • Je verdient een goed salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand (o.b.v 40 uur per week);
 • Je gaat aan de slag bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf;
 • Je treedt direct in dienst bij Carrierecafe (het is dus geen detacheringsopdracht);
 • Je krijgt een individueel studiebudget;
 • Je ontvangt een jaarlijkse bonus op basis van je bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen!

Wat ga je doen?

De Financieel Administratief Medewerker zorgt ervoor dat de financiën van Carrierecafe op orde zijn. Je bereidt belastingaangiftes voor, je houdt de salarisadministratie bij en je controleert ingediende declaraties, je betaalt facturen uit en je stelt financiële rapportages op. Dit alles ga je doen in een team van drie man. Heb je al wat ervaring? Dan ga je zo snel mogelijk zelfstandig de boeken beheren. Is de inkt van jouw HBO-diploma net droog? Dan kan je het vak bij ons leren van de besten. Binnen no time ben jij volledig zelfstandig inzetbaar.

Bij Carrierecafe krijg je als Financieel Administratief Medewerker de kans om je kennis en kunde uit te breiden. De eerste jaren houd jij je voornamelijk bezig met het in de vorige alinea opgesomde takenpakket. Na een jaar of twee wordt je takenpakket flink uitgebreid. Bijvoorbeeld met het analyseren van bedrijfsprocessen en het voorstellen van verbeteringen, voorstellen doen voor mogelijke kostenbesparingen, het voorbereiden van jaarrekeningen en het opstellen van KPI's. Uiteraard hangt de uitbreiding van je takenpakket ook af van je eigen toekomstplannen en je capaciteiten. Maar bij Carrierecafe krijg je de kans om je CV stevig te versterken!

Waarom kies jij voor deze functie?

Omdat je wil werken in een klein bedrijf waar iedereen je naam en je hobby's kent. Waar je het verschil kan maken en niet opgaat in de massa. Waar successen iedere vrijdagmiddag worden gevierd en waar de voetbaltafel een centrale rol speelt in de pauze. Klinkt aanlokkelijk? Uiteraard hebben we ook nog een aantal harde functie-eisen:

 • Je hebt een MBO4-diploma in een relevante richting (bijvoorbeeld Bedrijfsadministrateur of Business Administration & Control Specialist) en je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring;
 • Of je bent net je HBO-diploma en je bent op zoek naar je eerste baan.

Waarom kies jij voor Carrierecafe?

Carrierecafe is een Detacheringsbureau. Wij zijn specialist in de expertises Banking, Finance en Compliance. Met onze CC-Factor bemiddelen wij onze professionals naar de juiste baan of opdracht. Binnen Carrierecafe ben jij een belangrijke aanvulling op ons Finance team! Ons persoonlijke karakter zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden binnen de detacheringswereld. Het gaat hierbij niet alleen om het zo snel mogelijk plaatsen van kandidaten. Sterker nog, met passie en enthousiasme zetten wij in op langdurige samenwerkingen met de professional én de opdrachtgever!

Onze CC-Factor bestaat uit:

 • Persoonlijke aandacht;
 • Thuis op je werk;
 • Flexibel en Wendbaar;
 • Kwaliteit.

Dit kun je verwachten:

 • Je krijgt een goed salaris;
 • Je gaat aan de slag in een prettige werksfeer met leuke en jonge collega's;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Kom jij ons team versterken?


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Zakelijke dienstverlening