Regiocontroller / Leidinggevende Verkoop, Plaatsing & Planning

cijfers én de sales in jouw handen als regiocontroller bij Kinderopvang Humanitas

Als controller doorzie je als geen ander de financiële resultaten van een organisatie. Door de cijfers heen zie jij de kansen en verbetermogelijkheden. Hoe zou het zijn om meer grip te hebben op het ontstaan van die cijfers? Om naast een adviserende ook echt een dirigerende rol te nemen? Bij Kinderopvang Humanitas krijg je die kans! We hebben een unieke vacature voor regiocontroller én leidinggevende Verkoop, Plaatsing & Planning. 

In deze functie bewaak je de bedrijfseconomische positie van Kinderopvang Humanitas in de regio en ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de regiodoelstellingen. Je zit dus in de boeken én aan het stuur. Strategische keuzes werk je uit in scenario’s die je daarna volgt in de praktijk. Een belangrijk onderdeel van de functie is de aansturing van de afdeling Verkoop, Plaatsing & Planning in de regio. Voor deze functie zoeken we dus eigenlijk twee personen in één: een strategisch analyticus met talent voor cijfers en een salesgedreven manager met gevoel voor mensen. Een prachtige uitdaging in de Regio SKE: 
 

Regiocontroller / Leidinggevende Verkoop, Plaatsing & Planning

36 uur per week

Standplaats regiokantoor Enschede


Kinderopvang Humanitas
In heel Nederland biedt Kinderopvang Humanitas dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuteropvang. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied. 

Je profiel

  • HEAO BE of CE met inzicht in processen.
  • Werkervaring in een dynamische, commerciële omgeving.
  • Uitstekende manager die een verkoopteam kan aansturen.
  • Kennis van relevante (financiële) applicaties en Office (je bent bijvoorbeeld een expert in Excel).
  • Nauwkeurig in de verwerking van een diversiteit aan gegevens.
  • Analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid om zaken juist te interpreteren en te vertalen
  • naar nieuwe, verbeterde en haalbare doelen.
  • Proactief in het signaleren van ontwikkelingen, mogelijkheden, kansen en bedreigingen.
  • Integer in opstelling naar collega’s, klanten en organisatie.


Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische sector. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, schaal 11, waarbij het salaris ligt tussen € 3.244,- en € 4.448,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. 

Reageer meteen
Breng jij de cijfers in balans en stuur je net zo makkelijk op resultaat als op mensen? Mail dan vandaag nog je sollicitatiebrief en cv via onze sollicitatiepagina onder vermelding van ‘Regiocontroller SKE’. Je kunt reageren tot uiterlijk 16 maart 2018. 

Eerst meer weten?
Al je vragen over deze functie kun je stellen aan Wim van de Berg (Business Controller) via telefoonnummer 045 – 5 61 53 39. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.


Trefwoorden: Controlling, Finance, Financieel, Bedrijfseconomie, Financiële Administratie, Financial Controller, Financieel Controller, Regiocontroller, HEAO, Leidinggeven, Leidinggevende, Commercieel 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller, Overijssel