Administrateur

Dankzij de Administrateur hebben 170 ambitieuze professionals hun salaris op tijd. En jij zelf uiteraard ook. Solliciteer nu en ga aan de slag in een gezellig maar ambitieus team!

Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor jou?

  • Je verdient een goed salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand (o.b.v 40 uur per week);
  • Je gaat aan de slag bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf;
  • Je treedt direct in dienst bij Carrierecafe (het is dus geen detacheringsopdracht);
  • Je krijgt een individueel studiebudget;
  • Je ontvangt een jaarlijkse bonus op basis van je bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen!

Wat ga je doen?

De Administrateur zorgt ervoor dat de boeken van Carrierecafe op orde zijn. Onder het genot van een uitstekende kop koffie werk je iedere dag de cijfers bij. Carrierecafe is een snelgroeiend detacheringsbureau met 170 FTE extern. Je voornaamste taak is het bijhouden van de salarisadministratie. Daarnaast houd jij je bezig met ingediende declaraties, bijvoorbeeld voor reiskosten of een opleiding. Ook het uitbetalen en controleren van facturen behoren tot je taken.

Je takenpakket als Administrateur is mede afhankelijk van je eigen kennis en kunde en je eigen ontwikkelwensen. Het huidige Finance-team waarin je komt te werken bestaat uit twee collega's. Ze hebben jou hard nodig. Heb je ervaring met het voorbereiden van belastingaangiften en het opstellen van financiële rapportages? Ook daarbij kunnen we je hulp gebruiken. Deze openstaande vacature is zeer geschikt als je het Controlling-vak goed wilt leren. In de nabije toekomst kun je jouw takenpakket nog verder uitbreiden. Je kunt je dan bijvoorbeeld gaan bezighouden met het analyseren van bedrijfsprocessen of met verbetervoorstellen voor kostenbesparingen.

Voor deze openstaande vacature voor Administrateur geldt: hoe meer ambitie je hebt, hoe meer er mogelijk is! De groei van Carrierecafe betekent meer werk en complexer werk, dus dat biedt je de kans om mee te groeien met ons!

Waarom kies jij voor deze functie?

Wil je niet opgaan in de grote massa van een organisatie waar alleen directe collega's je naam kennen? Dan is Carrierecafe een uitstekende werkgever voor jou! Intern zitten we met een kleine 20 man. We lunchen en lachen iedere dag samen en zodra het weer kan organiseren we direct een leuk feestje. We kunnen goed tegen een geintje. Maar begrijp ons niet verkeerd: onze ambities reiken ver en we werken hard. Die combinatie van work hard, play hard maakt Carrierecafe een hele leuke werkgever. Je werkdagen bij ons vliegen voorbij. Beloofd! Geïnteresseerd? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we ook nog een aantal functie-eisen:

Je hebt een MBO4-diploma in een relevante richting (bijvoorbeeld Bedrijfsadministrateur of Business Administration & Control Specialist);

En je hebt 1-2 werkervaring opgedaan als Administrateur of een vergelijkbare rol;

Of je hebt net je HBO-diploma en je wilt relevante werkervaring opdoen om Controller te worden.

Waarom kies jij voor Carrierecafe?

Carrierecafe is een Detacheringsbureau. Wij zijn specialist in de expertises Banking, Finance en Compliance. Met onze CC-Factor bemiddelen wij onze professionals naar de juiste baan of opdracht. Binnen Carrierecafe ben jij een belangrijke aanvulling op ons Finance team! Ons persoonlijke karakter zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden binnen de detacheringswereld. Het gaat hierbij niet alleen om het zo snel mogelijk plaatsen van kandidaten. Sterker nog, met passie en enthousiasme zetten wij in op langdurige samenwerkingen met de professional én de opdrachtgever!

Onze CC-Factor bestaat uit:

  • Persoonlijke aandacht;
  • Thuis op je werk;
  • Flexibel en Wendbaar;
  • Kwaliteit.

Dit kun je verwachten:

  • Je krijgt een goed salaris;
  • Je gaat aan de slag in een prettige werksfeer met leuke en jonge collega's;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Kom jij ons team versterken?


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Belasting, MBO, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Utrecht, Randstad, Zakelijke dienstverlening