Medior Salarisadministrateur

Kom werken in de Provinciehoofstad van Flevoland, Lelystad! Lelystad met de kernwaarden, Ruimte, Gastvrijheid, Verrassend en Zelfbewust.

 

www.lelystadgeeftlucht.nl

 

Wij zijn op zoek naar een

 

Medior Salarisadministrateur


Ben jij…
Iemand met ervaring in het voeren van de salarisadministratie? Ben je op zoek naar een functie die een nieuwe uitdaging biedt vanwege de veelzijdigheid en complexiteit in taken in deze functie? Ben je flexibel in de bekende drukke tijden in dit vakgebied en bereid om er dan een tandje bij te zetten? Zoek je een team waarbij alle medewerkers van de Personeels- en Salarisadministratie (PSA) in goede harmonie nauw met elkaar samenwerken en trots zijn op het werk dat ze doen? 

Dan is onderstaande vacature interessant voor jou! 

Het team…
Het team Personeel en Organisatie (P&O) valt onder de afdeling Facilitair, Advies en Beheer (FAB). Deze afdeling ondersteunt, faciliteert en adviseert de gemeentelijke organisatie op het gebied van bedrijfsvoering. Het team P&O staat voor een gezonde organisatie waarin gestreefd wordt naar de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. De Personeel- en Salarisadministratie (PSA) maakt onderdeel uit van het team P&O. 

De functie…
Als medior salarisadministrateur zorg je ervoor dat elke maand de salarissen juist worden berekend en op tijd worden verwerkt. Naast de salarisadministratie voor de gemeente voeren wij voor onze klanten de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi- en Vechtstreek (OFGV) en Concern voor Werk (CVW) nog 9 verschillende salarisadministraties uit, elk met eigen cao’s en dus diverse arbeidsvoorwaarden. Je onderhoudt contacten met zowel onze interne- als externe klanten. Je hebt een toegankelijke en open instelling zodat collega’s en klanten bij jou komen met hun vragen over fiscale aangelegenheden en jouw advies vragen. Naast de reguliere werkzaamheden kun jij deelnemen aan diverse projecten binnen het team. 

Jij hebt bij voorkeur ervaring met het werken met Beaufort, Gemal en Youforce. Je hebt ervaring met het werken met E-HRM software, en voor die modules die connecties hebben met de salarisadministratie ben jij alert op wijzigingen die moeten worden doorgevoerd en verbeteringen die mogelijk zijn. Je geeft hiervoor input aan de functioneel applicatiebeheerder. Bepaalde werkzaamheden hiervan kan en mag jij ook zelf oppakken. 

Mutaties voor Concern voor Werk worden deels via E-HRM verwerkt in Youforce maar ook voor een deel handmatig door jou verwerkt in Beaufort. Ook controleer je de mutaties van je collega’s. Naast het verwerken van salaris en personele mutaties verricht je ook:

 • Het doen van werkgevermutaties (inregelen nieuwe looncomponenten en arbeidsvoorwaarden, journaalposten);
 • Het zelfstandig aanleveren van een (proef/correctie) productie;
 • Het maken van een aansluiting “salarisadministratie-financiële administratie”;
 • Verantwoording van saldi op tussenrekeningen;
 • Treft voorbereidingen voor de uitbetalingen van belastingen, afdrachten en de loonaangifte en draagt zorg voor de aanlevering van de betaalopdrachten.


Wij vragen…

 • Je hebt een MBO+ opleiding, aangevuld met een diploma PDL (of hebt een vergelijkbare opleiding of je bent bezig met het behalen van PDL);
 • Je hebt minimaal 3 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je volgt de ontwikkelingen op het vakgebied, van sociale- en fiscale wet- en regelgeving en specifieke CAO kennis;
 • Je bent een stevige persoonlijkheid en je weet van aanpakken;
 • Je bent verantwoordelijk, flexibel en nauwkeurig;
 • Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren;
 • Je kunt plannen en prioriteren en houdt daarbij het teambelang in het oog;
 • Je hebt goede Microsoft Office kennis en hebt brede ervaring met Excel (zoals het maken van en werken met spreadsheets en formules).


Wij bieden… 
Een afwisselende en dynamische functie voor gemiddeld 32 tot 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor de duur van een jaar. Voor deze vacature bestaat bij een goede vervulling van de functie vervolgens de mogelijkheid op een omzetting in een plaatsing voor onbepaalde tijd. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.326 euro (max. schaal 8 bij een fulltime dienstverband van 36 uur). 

De gemeente beschikt over prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individueel Keuze Budget van 16,8%. Je beschikt als medewerker zelf over dit budget en je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen, bovenop je maandelijkse salaris. 

Wij bieden onze werknemers daarnaast een uitdagende en professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. 

Bijzonderheden… 
De sluitingsdatum is zondag 25 maart 2018. 
De gesprekken zullen plaats vinden op woensdag 28 maart 2018. 

Interesse?
Je sollicitatie zien we graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Meer info.... 
Voor nadere inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Ellie van der Heide (coördinator PSA), email E.vander.Heide@Lelystad.nl.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Beleid, Onderwijs, Onderwijsbeleid, Beleidsadviseur, Maatschappelijk, Overheid, Gemeente
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, MBO, Gemeente, Flevoland, Salaris Administratie, Financieel Medewerker