Finance Assistant

Jouw uitdaging

BDO biedt je als Finance Assistant een mooie loopbaan in de accountancypraktijk. Je werkt in een team met ervaren en bevlogen collega’s en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied. Als Finance Assistant draag je zorg voor een juiste verwerking van administraties in de breedste zin. Door jouw inspanningen kunnen de accountants van BDO juiste adviezen geven richting hun klanten. Dit maakt je een onmisbare schakel in het proces. Een goed advies begint per slot van rekening bij een gedegen administratie. In deze rol word je on the job opgeleid door een ervaren collega die eenzelfde loopbaantraject heeft bewandeld. Zo werk jij jezelf in no time naar een zelfstandig niveau! 

 

Werkzaamheden waar jij je tanden in gaat zetten: 

- Het zo efficiënt mogelijk verwerken van o.a. (in- en verkoop)facturen, bank- en kasmutaties.

- Uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden omtrent tussentijdse cijfers en jaarcijfers.

- Verzorgen van (complexe) klantadministraties.

- Ondersteunen van accountants bij ad hoc vraagstukken.

- Werken in verschillende teams bij klanten op locatie.
 
De werkomgeving:

Wij bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Jij maakt deel uit van één van de accountancyteams van de vestiging Roosendaal, waarbij je direct samenwerkt met 6 financiële specialisten. Samen zijn zij ervoor verantwoordelijk om op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige financiële diensten te verlenen aan onze klanten. De klanten waar jij voor werkt zijn ondernemers uit het middenbedrijf en familiebedrijven. 

Dit ben jij

Wij zoeken een ambitieuze, leergierige en accurate collega die staat voor het leveren van de beste kwaliteit naar onze klanten. 

• Je bent in het bezit van (ten minste) een MBO niv. 4 diploma (bijvoorbeeld Bedrijfsadministrateur).

• Je hebt een gezonde drive en zou graag willen doorstuderen op kosten van BDO.

• Je bent professioneel en positief in de omgang en in overleggen met klanten en collega’s en je staat open voor feedback.

• Je werkt graag in teamverband, maar vindt het heerlijk om geconcentreerd te werken.

• Je bent ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

• Je bent proactief, o.a. in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter uit te voeren.

• Je hebt ervaring met MS Office (must) en boekhoudprogramma’s (pre). 

Dit bieden wij

Bij BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen via de BDO Academie.

 

Uiteraard bieden we je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

• Onkostenvergoeding.

• Vergoeding voor een telefoonabonnement.

• Reiskostenvergoeding.

• Aantrekkelijke pensioenregeling 

• Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen.

• Fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt.

• Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering.
 

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Bart Oomen (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Bart bereiken via Bart.Oomen@bdo.nl of 06-247 599 30.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Noord-Brabant