Controller (32-36 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij de geboren procesdenker, die altijd ‘in control’ is en betekenis weet te geven aan getallen?

Voor BrabantWonen zijn wij op zoek naar een ervaren

Controller  (32-36 uur)
 

Wat ga je doen?

Als controller ben je onmisbaar in het ‘in control’ zijn van BrabantWonen. Enerzijds draag je bij aan het tactische en operationele (financieel-)economische beleid. Anderzijds zorg je voor een effectieve en efficiënte controle van de bedrijfsprocessen, met als doel: een integraal optimale bedrijfsvoering.

Wat betekent dit in de praktijk?

 • Je geeft invulling aan de P&C-cyclus en levert input voor rapportages op tactisch en operationeel niveau.
 • Je toetst investeringsvoorstellen aan de in- en externe (wettelijke) kaders.
 • Je assisteert verschillende bedrijfsonderdelen op financieel en administratief gebied.
 • Je ondersteunt de senior controller, bijvoorbeeld bij het opstellen en beheren van integraal risicomanagement.
 • Ook lever je een bijdrage aan beheersmaatregelen die zijn gericht op het monitoren, beheersen en uitsluiten van (financiële) risico’s.
 • Uiteraard kijk je ook of deze beheersmaatregelen worden nageleefd en kom je met heldere voorstellen als je kansen voor verbetering ziet.

Een veelzijdige functie dus, die het nodige van je vraagt. Maar jij gaat een uitdaging niet uit de weg. Met je kennis, ervaring én energieke drive draag je er immers graag aan bij dat we onze zaken goed voor elkaar hebben.

Wat breng je daarvoor mee?

Jij bent een talentvolle, ervaren en communicatief vaardige controller die hard, slim en op verbindende wijze te werk gaat. Je bent stressbestendig en kan goed met een diversiteit aan mensen omgaan. Je hebt een hands-on mentaliteit, denkt proactief mee en je bent resultaat- en oplossingsgericht. Met jou als controller breng je ruime ervaring mee op het gebied van adviesvaardigheid, organisatiesensitiviteit en sterk analytisch vermogen.

Daarnaast beschik je ook over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding (financieel of bedrijfseconomisch);
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • En een flinke portie daadkracht.

Wat krijg je daarvoor terug?
 

 • Bij BrabantWonen krijg je alle ruimte om  je eigen beslissingen te nemen, je verantwoordelijkheid vorm te geven en nieuwe ideeën uit te voeren.
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • Een ruime thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,30 per dag.
 • Een gedegen inwerkprogramma waarin je de organisatie ook echt leert kennen.

Deze uitdaging biedt meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De functie is voor 32-36 uur en het salaris zal op basis van schaal J tussen de € 3.763,- en € 5.083,- (o.b.v. 36 uur) ingeschaald worden. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Zijn we aan het einde van het jaar allemaal tevreden met elkaar, dan wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het kantoor is gelegen in Oss.
 

Hoe kun je reageren?

Kun je niet wachten om te starten als Controller? Wij maken graag kennis!
De werving & selectie wordt verzorgd door Steiger B. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heleen Woertman, werving & selectie consultant bij Steiger B, op 06-25586470 of via
heleen@steigerb.nl.

Solliciteren kun je door je cv en een motivatie te uploaden via het online sollicitatieformulier bereikbaar via de Solliciteren Button.

Je kunt reageren tot 4 februari. De gesprekken bij Steiger B vinden plaats van 4 februari tot 9 februari. De gesprekken bij BrabantWonen vinden plaats op 16 februari.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Dienstverlening algemeen, Controlling, Corporate Finance, Controller, Gelderland, Financial Controller, Noord-Brabant, Onroerend Goed