medewerker Grootboek (30 uur)

Als je bij de grootste woningcorporatie van Den Haag werkt, is er voor jou als medewerker Grootboek altijd genoeg te doen. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden binnen het team Grootboek opgepakt worden. Hiervoor ben je continu in contact met je ketenpartners (in- en extern).

Een typische werkdag

Vandaag sluit je om negen uur aan bij de dagstart, onder het genot van een bak koffie praten jullie elkaar bij over lopende zaken, verdelen jullie de verschillende taken en spreken jullie af wat de prioriteiten zijn.

Na deze meeting ga je aan de slag aan de slag met de afdelingsmailbox. Je maakt een lijstje van alles wat je tegenkomt en bepaalt zelf wat het meest dringend is. De maandafsluiting is in volle gang en de meest dringende acties die hiervoor nodig zijn pak je op.

Na de lunch ga je aan de slag met verkeerde verwerkte boekingen – je hebt opgespeurd welke boekingen op een verkeerd grootboeknummer zijn gecodeerd en zorgt voor de correctieboekingen. Aan het eind van de dag sluit je nog online aan bij een overleg met je team over een procesverbetering – want hoe fijn is het als alles in één keer goed door het systeem komt?

Jouw beslissingen maken de stad

Als medewerker Grootboek bij Staedion bouw je indirect mee aan Den Haag. Dankzij jouw inspanningen verloopt de financiële administratie van onze woningcorporatie soepel en efficiënt, en kunnen we onze bewoners een fijn thuis geven. Je draagt onder andere bij aan:

• de juiste overzichten voor de financiële planning, rapportages- en controlcyclus.

• juiste kwaliteitscontroles van je eigen werk.

• het verbeteren van de processen.

• dat de doelstellingen van team behaald worden en de doorlooptijden kloppen.

• de technologische ontwikkeling die Staedion doormaakt. Je vind het leuk om mee te denken over robotscripts en dit toe te passen in je werk.

 

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

• Een salaris tussen de € 2.934,-en € 3.592,- bruto, op basis van 36 uur.

• Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

• Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

• Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.

• Momenteel werken we zoveel mogelijk vanuit huis. Wij hebben een thuiswerkvergoeding en regelen de middelen zodat je een goede werkplek thuis hebt.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden, of wil je meer weten? Bel dan Rudolph de Groot via: 06 – 12 23 80 81 of stuur een hem een mail: r.groot@staedion.nl. Direct solliciteren kan ook, via de link.

De vacature staat open tot en met 23 januari . Op 26 en 27 januari vinden de gesprekken plaats. De uitnodiging hiervoor ontvang je op 25 januari.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker, Den Haag