Adviseur kwaliteitszorg

Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een:

Adviseur kwaliteitszorg
(36 uur)

Wij

Door jouw kritisch vermogen, inzicht in processen en nauwkeurigheid zorg je ervoor dat we georganiseerder en trefzekerder werken. Daar ben je trots op! Samen met team Concerncontrol. In deze functie draag je bij aan het organiseren van onze processen en aan de controle op onze financiële processen.

Onze organisatie is volop in beweging. Er gebeurt veel en het kan soms hectisch zijn. In deze hectiek voel jij je thuis. Je bent een onderdeel van het professionele team Concerncontrol. Het team helpt de directie en het management niet alleen bij de beantwoording van de vraag of we de goede dingen doen, maar ook bij de vraag of we de dingen niet goed doen. Jouw rol zit voornamelijk op dat laatste aspect. Als adviseur kwaliteitszorg ben je verantwoordelijk voor alle verbijzonderde interne controles (VIC) binnen het controleplan dat we opstellen. Ook houd jij je bezig met het helpen inrichten van de processen van onze organisatie. Samen met de teams beschrijf je hun processen en leg je ze vast in MAVIM.

Er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor ontwikkeling, ook op het gebied van scholing. Aan jou om die ruimte te benutten. Door het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een adviseur kwaliteitszorg voor 36 uur per week.

Jouw werkweek
Omdat je twee taken hebt (VIC en MAVIM) heb je heel afwisselend werk. In de periodes van de accountantscontrole en interimcontrole besteed je relatief veel tijd aan de VIC-werkzaamheden. De rest van het jaar help je de teams hun processen op orde te houden en te beheren. Daarbij besteed je veel aandacht aan de processen waarbij gevoeligheden op het gebied van privacy-wetgeving liggen.

Soms heb je workshops met groepjes medewerkers om hun processen in kaart te brengen, soms check je dossiers op rechtmatigheid en soms overleg je met de accountant over de gevolgde procedures en de door jou gedane bevindingen.

Jij

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau met een achtergrond in financiën.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.
  • Je hebt de sociale vaardigheden om in een groep goed te opereren. - Je bent klant-, vraag- en oplossingsgericht waarbij je ook het organisatiebelang weet te borgen.
  • Je hebt een flexibele instelling, toont eigenaarschap. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.


Wat krijg je terug van ons?

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.048,00 bruto per maand(functieschaal 9, peildatum 1 oktober 2020) bij een 36-urige werkweek.
  • Betrokken collega’s.
  • Vitamine L(eren): intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden
  • De mogelijkheid om flexibel en hybride te werken, zowel qua tijden als qua locatie.
  • Verder kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie


Solliciteren
Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arie Teeuw, (concerncontroller). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Stuur je CV en motivatie via onze sollicitatiepagina naar het team P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk! Hopelijk zijn we een match!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, Consultancy, Gemeente, Zuid-Holland