Financieel administratief medewerker Sociaal Domein

De Gemeente Barneveld is op zoek naar een

Financieel administratief medewerker Sociaal Domein

Dankzij jouw bijdrage verloopt de financiële administratie van het sociaal domein voorspoedig

Binnen het team servicepunt, administratie en ICT ben je samen met een collega verantwoordelijk voor de financiële administratie van het Sociaal Domein. Je bent iemand die goed overzicht kan houden bij een breed en afwisselend takenpakket. Hierbij krijg je energie van het grondig uitzoeken van diverse financieel administratieve vraagstukken.

Wat ga je doen?

 • Je bent zelfstanding verantwoordelijk voor de financieel administratieve werkzaamheden zoals in- en uitgaande correspondentie, financiële controle en het aanleveren van financiële gegevens aan de accountant ten behoeve van de jaarrekening en begroting.
 • Je verzorgt financiële werkzaamheden zoals de codering en verrekening van facturen team sociaal domein.
 • Uitzoekwerk! Jij bijt je graag vast in complexe specificaties. Je zoekt tot op de bodem uit hoe het precies zit. Je draagt bij aan het opstellen van rapportages en het verzamelen van gegevens voor processen en producten van het sociaal domein.
 • Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor de verwerking van de betalingen van de uitkeringsadministratie en schuldhulpverlening.
 • Je overziet het geheel en houdt planningen en samenhang ten aanzien van facturatie, contracten en/of opdrachten in beeld. Je signaleert vroegtijdig knelpunten en doet voorstellen voor verbetering van procedures en processen.


Ontmoet je collega
Evelien, financieel administratief medewerker sociaal domein: "Ik werk in een enthousiast en gedreven team. Barneveld is een informele organisatie, waarin we samen werken aan een zo goed mogelijke dienstverlening voor onze klanten. Je krijg als administratief medewerker veel verantwoordelijkheid en ruimte om je werk in te richten en mee te denken in de ontwikkeling van de organisatie. Mijn collega’s staan altijd voor me klaar als ik ze nodig heb.” Lees meer verhalen bij ontmoet je collega’s.

Wij vragen

 • Een afgeronde mbo+ opleiding (MEAO, financieel, administratief).
 • Je hebt ruime werkervaring in het maken van financiële aansluitingen, financiële analyses en prognoses van budgetten, ervaring binnen het sociaal domein is een pré.
 • Je bent secuur, analytisch, creatief en in staat om een oordeel te vormen en keuzes te maken.
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Een proactieve en dienende collega die anderen graag verder helpt.


Over Barneveld
Barneveld, een werkgever met een eigentijds, innovatief en dynamisch karakter en aantrekkelijke en ambitieuze projecten. Werken bij Barneveld betekent bijdragen aan een positieve klantbeleving van onze inwoners, ondernemers en partners. Samen met ruim 600 collega’s geef je betekenis aan onze ambitie ‘Blij met Barneveld’. Nieuwsgierig? Lees meer over het werken bij Barneveld.

Ons aanbod

 • Werkweek van 24 tot 26 uur (werkdagen in overleg, maar in ieder geval de vrijdag(ochtend).
 • Een salaris in schaal 8 tussen de € 2.484,- en € 3.591,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Deze wordt afgestemd op je opleiding en ervaring.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% bruto per maand.
 • Overeenkomst voor bepaalde tijd voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Meer weten over arbeidsvoorwaarden? Lees onze arbeidsvoorwaarden.


Wil je meer weten?
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Remco Aarts, teamleider bedrijfsvoering Sociaal Domein, 06-21616139 Voor vragen over de werving kun je contact opnemen met Liset Koop - Matser, adviseur werving & selectie, 06-54370718.

Word jij hier blij van?
Graag ontvangen wij uiterlijk 13 januari 2022 je motivatie en cv via onze sollicitatiepagina. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 20 januari 2022. De tweede gespreksronde staat gepland voor dinsdagmiddag 25 januari 2022. De eerste gesprekken vinden plaats in de vorm van video-sollicitaties. Wij volgen de actuele richtlijnen en maatregelen van het RIVM.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Gemeente, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Medewerker