Medewerker Personeels- & salarisadministratie

Professionele zorg voor veiligheid, nu en in de toekomst

Ben je op zoek naar een leuke en tijdelijke uitdaging, dan zoeken wij jou…

Medewerker Personeels- & salarisadministratie

32 uur voor de duur van een halfjaar

 

Wat ga je doen?
Je handelt op correcte wijze vragen van lijnmanagers en medewerkers af, die per telefoon óf mail binnenkomen. De vragen gaan over de salarisstrook, verzuim, verlof, werving & selectie, maar eigenlijk alles over wat je kunt verzinnen wat er binnen een bedrijf gebeurt rondom de in- door- en uitstroom van personeel.

De nadruk in deze functie ligt op de ondersteuning van extra werkzaamheden die voortkomen uit de COVID-19 crisis. Denk aan ondersteuning van de werving en selectie en het verwerken van salarisdeclaraties maar ook ondersteuning in het traject aanbesteding e-HRM/ salarissysteem kan een onderdeel van je werk worden.

We werken nu veel vanuit huis maar ook af en toe op locatie. Gedurende het inwerktraject zal je waar mogelijk deels op kantoor werken op verschillende locaties in de regio Kennemerland.

 

Wij vragen

  • Je hebt bij voorkeur een HBO P&O of HRM en minimaal een mbo-niveau 4 opleiding in die richting.
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar, vakinhoudelijke P&O kennis en ervaring.
  • Je hebt ervaring hebt met gedigitaliseerde HR-& Salarisprocessen (in personeelsinformatiesysteem ADP Workforce).
  • Het is een groot pluspunt als je financieel onderlegd bent en makkelijk met cijfers werkt, daarnaast is het een pré als je een vakopleiding op het gebied van salarisverwerking hebt. Zo zou gevorderde kennis van Excel erg van pas kunnen komen bij complexe salarisberekeningen. Net als ervaring met de rechtspositie CAR-UWO en/of WNRA.
  • P&O is een zelf organiserend team, waar in we verwachten dat alle medewerkers hier een bijdrage aan leveren.
  • Qua persoonlijkheid ben jij flexibel, zelfredzaam en zelf startend. Je bent proactief en zelfstandig in hoe je je werk aanpakt. Je bent zowel oplossings- als resultaatgericht. Wanneer jij het probleem of de vraag niet direct kan oplossen of beantwoorden, zet je de vraag door naar een specialist en puzzel je samen verder aan de beste oplossing. Jij zorgt ervoor dat je samen met je team alle administratieve zaken zo goed mogelijk laat verlopen.

 

Wij bieden

  • Je salaris is afhankelijk van je ervaring en uren; minimaal € 2.170,00 en maximaal € 3.176,00 bruto (schaal 7). (In 2022 gaat er een functie herwaardering plaatsvinden)
  • Daarnaast is er een IKB (Individueel Keuze Budget) ter hoogte van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen
  • Een prima pensioenopbouw bij het ABP en vier weken vakantie per jaar
  • Een leuke baan in een dynamische (crisis)organisatie met brandweer, ambulance en GGD
  • Ruimte om werk en privé goed in balans te houden
  • Een fijne werksfeer in een open en collegiaal zelfsturend en lerend team

 

Bij wie kom je te werken?
De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de 9 gemeenten in de regio. Zij bestaat uit de GGD, de Brandweer, het Meld- en Informatie Coördinatiecentrum Kennemerland (MICK), het Veiligheidsbureau en de ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1425 medewerkers. Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners. Met Tata Steel, het Noordzeekanaal en Schiphol is de Veiligheidsregio Kennemerland één van de meest risicovolle Veiligheidsregio’s in Nederland.

Het Facilitair Bedrijf voorziet haar (interne) collega’s van kwalitatief hoogstaande (ondersteunende) producten en diensten. Het Facilitair Bedrijf bestaat uit vijf afdelingen: Personeel & Organisatie, Communicatie, Financiën & Administraties, Facilitaire & Juridische Zaken en I&A (informatisering en automatisering).

 

Kleine lettertjes:

  • Onze doelstelling is om vanuit P&O waarde toe te voegen aan de organisatie brede- en afdelingsdoelstellingen. Wij geloven dat goede ideeën worden gecreëerd door een divers team en we zo effectiever zijn in onze aanpak. Daarom zoeken we medewerkers met verschillende profielen die een bijdrage kunnen leveren aan onze open en diverse cultuur.
  • Detachering bijv. via www.regioflexwerk.nl constructie behoort tot de mogelijkheden.

 

Solliciteren?
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Wij ontvangen dan graag een actueel cv en een motivatiebrief via onze sollicitatiepagina, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie. Je kunt uiterlijk reageren tot 17 januari. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die binnenkomen via www.werkenbijdevrk.nl. De eerste ronde voor de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 17 januari 2022.

Voor inhoudelijke informatie over deze functie kan je contact opnemen met Sonja Tabales (mobiliteitsadviseur) 06-10719479.

Wij vragen nieuwe collega’s een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG) te overleggen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Salaris Administratie, Noord-Holland, Overheid