Assistent-Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Assistent- Accountant voor onze vestiging Amstelveen of De Meern.

Financieel begeleiden van klanten
Als assistent-accountant vind jij het een sport om je klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Dat mag wat ons betreft 32-40 uur per week. Je verwerkt zelfstandig de administratie in onze online software en denkt mee met efficiëntievoordelen. Daarnaast stel je de jaarrekening samen en bereid je belastingaangiftes voor. Zie jij ergens een kans op verbetering? Dan geef je die adviezen ook ongevraagd. Je overlegt hiervoor regelmatig met je collega’s.

Goed onderlegde m/v met lef
Je hebt lef en denkt in mogelijkheden voor de klant in plaats van onmogelijkheden. Vanzelfsprekend ben je vakinhoudelijk goed onderlegd. Dat betekent een afgeronde HBO/WO studie, minimaal 1-3 jaar werkervaring en leergierig. Jij hebt situaties en vragen snel door en klanten hoeven bij jou nooit lang op antwoord te wachten.

Anders dan anders kantoor
Wij maken ons oprecht druk om en voor onze klanten, het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt, is ons handelsmerk. Naast onze samenstelpraktijk voeren we ook vrijwillige controles uit voor diverse entiteiten. Sportaccountant is een label van ons kantoor, waarbij we ons richten op alle entiteiten die direct en indirect met sport verbonden zijn. Ons kantoor biedt dan ook veel mogelijkheden om een klantenpakket voor je samen te stellen, met een mix van voldoende afwisseling van soorten klanten en sectoren en voldoende uitdaging van verschillende soorten werkzaamheden.

Durf je het aan?
Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Stuur je CV, motivatiebrief en referenties naar info@sportaccountant.nl. Het liefst in duidelijke taal uiteraard, maar vooral lezen wij graag over jouw ervaring en persoon. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kan je contact opnemen met Marleen Dijkhuizen via 030-6665389.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht