Vacature (Junior) fiscaal adviseur

Sportaccountant is het sportlabel van Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs en biedt diensten aan op het vlak van accountancy en fiscaliteit. Als gevolg van de ontwikkeling van ons label zijn we op onze vestiging in Amstelveen op zoek naar een (junior) fiscaal adviseur, die helpt onze fiscale dienstverlening uit te breiden

Sportaccountant
Sportaccountant begeleidt o.a. topsporters, bonden, sportverenigingen en sportbedrijven met financiële – en fiscale dienstverlening. Wij bieden een functie waarbij je een uitdagend en afwisselend pakket aan werkzaamheden voorgespiegeld krijgt. Dit varieert van het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en het adviseren op btw-aspecten van topsporters die zowel in binnenland als buitenland actief zijn. Maar ook het adviseren van sportorganisaties en bonden op financiële en fiscale aspecten van sportevenementen of hun bedrijfsvoering. Je maakt kennis met onze dienstverlening, je ontmoet veel van onze klanten en ontvangt feedback van meer ervaren fiscalisten en accountants.

Competenties
Qua opleidingsniveau heb je maximaal 5 jaar geleden een HBO/WO studie afgerond in de richting van fiscaal recht, fiscale economie of accountancy. Aantoonbare affiniteit met zowel sport als accountancy of fiscaliteit is een must. Daarnaast ben je makkelijk in de omgang en heb je uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast vindt je het oprecht leuk om klanten te helpen en een sport om een fiscaal optimaal resultaat te kunnen adviseren.

Opleiding tot adviseur
Het doel is je op te leiden tot een volwaardig adviseur. Enerzijds dien je hiervoor te beschikken over voldoende vaktechnische bagage en ervaring. Anderzijds is de kracht van een goede (fiscale) adviseur om het inhoudelijke advies op een duidelijke en rustige manier over te brengen naar klanten en collega’s. Tijdens deze functie zal je op beide aspecten worden getraind. Afhankelijk van de snelheid van je leerervaringen zal je steeds meer zelfstandigheid krijgen in het doen van opdrachten en het adviseren van klanten.

Werken bij een leuk en kwalitatief accountantskantoor
Wij maken ons oprecht druk om en voor onze klanten, het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt, is ons handelsmerk. Als jij het leuk vindt om je écht in te zetten voor klanten, interesse hebt in relevante ontwikkelingen en klanten van het beste advies wilt voorzien, dan ben je bij ons op het goede adres. En wil je helpen met de verdere ontwikkeling van ons mooie sportlabel, dan juichen wij dit alleen maar toe!

Durf je het aan?
Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Je kan je CV en motivatiebrief richten aan info@sportaccountant.nl. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met ons kantoor via 020 – 6406665.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Betalingen, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Financieel Adviseur, Noord-Holland