Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Accountant voor onze vestiging Amstelveen of De Meern.

Allround adviseur en sparringpartner
Als accountant vind jij het een sport om je klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Dat mag wat ons betreft 32-40 uur per week. Je verricht voornamelijk accountancy-werkzaamheden in onze samenstelpraktijk en bent sparringpartner voor collega’s en klanten. Het is een pré als je daarnaast fiscale kennis en ervaring of ervaring met controleopdrachten meebrengt naar ons kantoor. Als verantwoordelijke bewaak je budgetten en deadlines en draag je bij aan de vaktechnische ontwikkeling van kantoor.

No-nonsense mentaliteit
Wij houden van kwalitatief sterke professionals met een no-nonsense aanpak. Dit betekent dat je ook initiatieven neemt om zaken op te lossen en te verbeteren. Vanzelfsprekend ben je vakinhoudelijk goed onderlegd en heb je goede communicatieve vaardigheden, onontbeerlijk om zaken goed en helder aan klanten uit te leggen. Jij hebt situaties en vragen snel door en klanten hoeven bij jou nooit lang op antwoord te wachten.

Anders dan anders kantoor
Wij maken ons oprecht druk om en voor onze klanten, het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt, is ons handelsmerk. Naast onze samenstelpraktijk voeren we ook vrijwillige controles uit voor diverse entiteiten. Sportaccountant is een label van ons kantoor, waarbij we ons richten op alle entiteiten die direct en indirect met sport verbonden zijn.

Durf je het aan?
Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Stuur je CV, motivatiebrief en referenties naar bstolwijk@stolwijkacc.nl.Het liefst in duidelijke taal uiteraard, maar vooral lezen wij graag over jouw ervaring en persoon. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kan je contact opnemen met Bas Stolwijk via 020-6406665.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Audit, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening