Medewerker Finance & Control

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Medewerker Finance & Control
(32-38 uur)


Het CAOP zoekt een ervaren en enthousiaste medewerker Finance & Control. Ben jij degene met financiële voelsprieten? Weet je feilloos je weg te vinden binnen diverse administraties? Wil je meewerken aan projecten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in de sectoren Zorg, Onderwijs en Overheid? Solliciteer dan op de vacature van Medewerker Finance en Control!

Wat ga je doen als medewerker F&C?
De afdeling Finance & Control verzorgt de financiële administratie van het CAOP en een 30-tal non-profit organisaties, veelal arbeidsmarktfondsen en stichtingen. De afdeling F&C bestaat uit 14 professionele medewerkers, die met plezier en inzet werken aan een goede dienstverlening.

Wij zoeken een medewerker Finance & Control. Je werkt als teamlid voor diverse klanten en jouw taak binnen het team is het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de boekhouding(en). Je ondersteunt bij het opstellen van rapportages en je houdt je je bezig met projectrapportages. Daarnaast ben je bezig met diverse andere administratieve werkzaamheden en geef je ondersteuning aan de overige teamleden. Je hebt hierbij contacten met interne projectleiders en andere CAOP-medewerkers. Het is een hands-on functie waarbij flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan.

Wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau en een financiële opleiding op minimaal Mbo niveau
  • Kennis van en ervaring met het voeren van financiële administraties voor meerdere opdrachtgevers en bekend met een boekhoudpakket als Exact
  • Je bent stressbestendig, breed inzetbaar, flexibel, kunt goed zelfstandig werken en snel schakelen
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré
  • Je bent klantgericht, proactief, stelt prioriteiten en beschikt over een sterke arbeidsethos


Wie zijn wij?
Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in de zorg, de invloed van de coronacrisis op de werkvloer, het implementeren van technologie binnen de organisatie, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers project- en programmamanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

Wat wij bieden
Een uitdagende functie in een interessant en complex werkveld waarin je veel ruimte hebt zelfstandig te werken én om met anderen samen te werken. Een inspirerende werkomgeving met ervaren collega’s. Het CAOP biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.502,- (schaal 7 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuzebudget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie van Medewerker Finance & Control kun je contact opnemen met Paul van den Berg, Hoofd F&C, telefoonnummer 06 5169 4876. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, telefoonnummer 06 1375 1670.

Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons uiterlijk 09 januari 2022 een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina. De eerste gespreksronde staat gepland op 18 januari 2022, de tweede gespreksronde staat gepland op 24 januari 2022. Een capaciteiten- en talententest kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Het CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijk uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker