IFRS SPECIALIST

Wat ga je doen?

Een dynamisch werkveld van complexe en uitdagende accounting vraagstukken voor onze merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel. Hier sta jij in je kracht. Als IFRS specialist bouw je mee in de veranderende wereld van telecom. Wij zoeken jou!

Met jouw sterke vakinhoudelijke kennis vind jij als IFRS specialist makkelijk je weg binnen onze organisatie. Het onderzoeken, oplossen en afstemmen van verslaggevingsvraagstukken heb jij helemaal onder de knie. Jij bent zelfstandig verantwoordelijk voor het analyseren van de impact van IFRS richtlijnen op de groep, management en wettelijke rapportage. Jij schrijft ‘ position papiers’, stelt een jaarrekening met bijbehorende disclosures op en ondersteunt de Manager External Reporting in verschillende complexe vraagstukken. Dit kunnen wij allemaal aan jou toe vertrouwen.

Naast de reguliere operationele accounting werkzaamheden werkt de afdeling aan een aantal grotere interessante projecten, waar veel IFRS kennis bij komt kijken en waar jij de leiding in kan nemen. Denk aan het beoordelen van nieuwe contracten die IFRS 15 of IFRS 16 impact hebben, optimalisatie van de administratieve processen door vergaande automatisering en robotisering en CAPEX investeringen in ons mobiele netwerk.

Onze IFRS collega zoekt actief gesprekspartners op, verifieert en stelt de juiste kritische vragen. Je brengt een frisse blik mee op hoe je een afdeling External Reporting naar een hoger plan brengt in de bijdrage aan strategische beslissingen binnen T-Mobile.

Jij bent als IFRS specialist een type persoon die zich prettig voelt binnen een veeleisende omgeving en begrijpt goed wat er van je verwacht wordt. Ingewikkelde vragen ga je niet uit de weg. De veranderende omgeving vraagt flexibiliteit en stressbestendigheid. In deze rol wordt verwacht dat je proactief bent, zelfstandig kunt opereren en veel taken tegelijk kunt oppakken.

Waar kom je te werken?

T-Mobile, jij kent ons vast wel, de magenta telefoonprovider. Al vijf jaar op een rij het snelste 4G netwerk van Nederland! Met onze challenger mindset dagen wij onszelf en de markt uit om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu.

Gedurfd, verantwoordelijkheid en samenwerken dat zijn onze kernwaardes. Als jij bij T-Mobile wil werken, is dit iets waar jij jezelf in herkent.

Wat breng je mee?

Onze IFRS specialist is ondernemend en enthousiast. Jij hebt een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen met een handson mentaliteit. Jij weet je perfect binnen de T-Mobile organisatie te bewegen en te schakelen op verschillende niveaus vanuit een complex stakeholderveld.

Verder vragen wij:

 • Master of Bachelor diploma in Finance/Accounting/Audit/Economie;
 • Circa 5-7 jaar relevante werkervaring;
 • Goede professionele kennis van IFRS is een must;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je wordt enthousiast van automatisering en digitalisering;
 • Big 4 ervaring is mooi meegenomen, maar geen must;

Wat bieden we jou?

Er is veel mogelijk binnen T-Mobile, het is aan jou om het initiatief te nemen. Bij T-Mobile kun je je carrière verder zelf vormgeven. Wees enthousiast! Je krijgt veel ruimte en hebt veel zelfstandigheid in deze functie. Na de eerste kennismaking, kom jij digitaal op gesprek bij de hiring manager en een recruiter. Nog steeds enthousiast? Dan komt er een inhoudelijk 2e gesprek! Als jij, en wij, daarna een match zien, krijg jij een aanbod en kan jij jezelf bij Team Magenta voegen! De kans om je verder te ontwikkelen als finance professional.

Naast ongeveer 2000 enthousiaste collega’s, bieden wij ook het volgende:

 • Bruto jaarsalaris €60-74K (incl vakantiegeld) op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring
 • Interessante beloningsregeling 12,5%
 • Goede werk-prive balans
 • Flexibele werktijden
 • Freedom to work

Wat ga je bij ons leren?

Leren is voor ons net zo gewoon als bellen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkeling en jij bepaalt dus ook hoe, wat en wanneer je leert. Wij ondersteunen jou daarbij! Kijk op www.campus.t-mobile.nl voor meer informatie.

Hoe we dit doen?

Jij bent in the lead, dus ouderwetse functioneringsgesprekken en beoordelingen, daar doen we niet aan. Jij zorgt dat je manager en je collega’s op de hoogte zijn van jouw doelen en ontwikkeling. Dat noemen we Great Conversations, meer informatie hierover lees jij terug op https://www.t-mobilecampus.nl/home/great-conversations/.          

Overige informatie

Ben jij net zo enthousiast over ons, als wij over deze rol? Mooi, dan zijn we vast een goede match! 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, Audit, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Auditor, Zuid-Holland, Randstad, ICT/Communicatie/Media