Junior (Assistent) Controller

Jouw uitdaging

Geeft in control zijn jou een goed gevoel? Haal je voldoening uit het opstellen van bijbehorende financiële rapportages en het uitvoeren van analyses daarop? Dan is BDO wellicht dé werkgever voor jou.

Je vindt het leuk om met cijfers te werken en ziet het als een uitdaging om de administraties zo betrouwbaar mogelijk te voeren, zodat onze klanten op basis van de door jou opgestelde cijfers de juiste beslissingen kunnen nemen. Hierbij monitor je de kwaliteit van het proces en ben je actief in het signaleren en aandragen van mogelijkheden om het financiële proces verder te verbeteren.

Om adequate, real-time service en kwaliteit te leveren zijn wij op zoek naar versterking van ons outsourcingsteam. Dit team is verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie en rapportage (inclusief het opstellen van de jaarrekening) voor omvangrijke klanten. Wij zoeken mensen die energie halen uit het verwerken en analyseren van financiële cijfers. Een brede functie met veel uitdagingen voor starters die zichzelf verder willen ontwikkelen tot financieel professional.

Dit zijn jouw werkzaamheden:

 • Je verricht werkzaamheden ten behoeve van financiële administraties.
 • Je maakt financiële rapportages en analyseert de cijfers rekening houdende met de branche en de doelstellingen van de klant.
 • Je verzorgt en of bereidt de aangiftes omzetbelasting voor.
 • Je maakt gebruik van diverse online toepassingen en volgt de laatste technologische ontwikkelingen in het vakgebied.

Jouw werkomgeving
BDO Outsourcing is toonaangevend in het bundelen van online ICT oplossingen en financiële expertise. Wij nemen voor onze klanten de volledige bedrijfsadministratie uit handen en brengen de financiële functie op een up to date en toekomstbestendig niveau. Je maakt deel uit van een team van 20 collega’s binnen de Retail Accounting afdeling van de vestiging Arnhem.

BDO Outsourcing levert innovatieve diensten door het optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van financiële processen. Binnen BDO outsourcing zijn twee teams actief: Financial Proces Outsourcing in Amstelveen en Retail Accounting in Arnhem. Voor het team Retail Accounting zijn we op zoek naar een nieuwe collega.
Het team Retail Accounting levert een administratief totaalpakket voor franchisenemers van gerenommeerde Nederlandse franchiseorganisaties.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan functioneren, die een passie heeft voor financiën en daar op een analytische manier naar kijkt en ook verder kijkt dan het cijfer op papier. Omdat je per dag bij verschillende administraties en rapportages betrokken bent, is het belangrijk dat je makkelijk kunt schakelen zonder je nauwkeurigheid te verliezen. 

 • Je bent (bijna) klaar met je financiële HBO-opleiding;
 • Je hebt passie voor financiële cijfers en hebt aantoonbare interesse in accountancy;
 • Je hebt affiniteit met moderne (online) IT-systemen;
 • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren;
 • Je kunt uitstekend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;

Dit bieden wij

Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

 • De BDO Academy biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen.
 • We bieden diverse studiefaciliteiten aan om je opleiding tot Accountant MKB (AA), op kosten van BDO, af te ronden.

Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort.

 • Een vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een geselecteerde sportschool in de buurt;
 • Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen;

Je ontvangt van ons een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een laptop of tablet;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • Onkostenvergoeding;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling (deelname vanaf 21 jaar);
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea;
 • In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou! Laat je cv en motivatie achter via de solliciteerbutton. Je kunt vervolgens binnen 10 werkdagen een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Nienke de Bruijn (Campus Recruiter) via WhatsApp of via Nienke.de.Bruijn@bdo.nl.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Bepaalde tijd, HBO, In overleg, Niet bepaald, Assistent Controller, Controlling, Financiele dienstverlening, Gelderland