Salarisadministrateur M/V

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Ruim 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Ferguson ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door onze 34 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.
 

Wasco heeft voor haar afdeling HR in Twello een vacature voor een:

 

Salarisadministrateur M/V

 

Een accurate persoonlijkheid met gevoel voor cijfers

24 uur per week


Wat ga je doen als Salarisadministrateur?
Als ideale kandidaat voor deze positie weet jij een grote mate van zelfstandigheid te combineren met een correct gevoel voor snelheid en accuraat handelen. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige salarisadministratie en alle taken die uit een maandelijkse salarisverwerking voortvloeien. Je ondersteunt de afdeling bij complexe salariskwesties, registreert, controleert en valideert de verschillende gegevens en mutaties/mutatiestromen. Je geeft instructie en begeleiding aan de interne organisatie ten aan zien van het aanleveren van mutaties. Je voert zelfstandig financieel- /salaris gerelateerde controles uit, zowel standaard als adhoc, op diverse salarismutaties, salarisberekeningen, uren- en kostendeclaraties. Je signaleert en speelt in op de veranderende wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie. Je werkt nauw samen met onze HR Medewerker en HR Coördinator.
Wij zijn op zoek naar een parttimer die van nature proactief, klantgericht en vooruitstrevend is. Daarnaast haal jij energie uit het op verschillende niveaus nauwkeurig informeren en adviseren van onze collega’s en vind je het prettig om in een dynamische organisatie te werken waar geen dag hetzelfde is.

Wij vragen:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met HR kennis;
  • PDL diploma;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Heb je ervaring in een soortgelijke functie binnen de technische branche, dan is dit een pre;
  • Je bent sterk analytisch;
  • Ervaring met geautomatiseerde HR systemen;
  • Kennis van het HR systeem Visma is een pre;
  • Accurate, proactieve, klantgerichte en flexibele instelling;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
  • Gevorderde kennis van Excel is vereist;
  • Je bent een enthousiaste en resultaatgerichte persoonlijkheid.


Wat biedt Wasco jou?
Een afwisselende parttime (24 uur) baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Monique Valkenburg-Kok, HR Manager op telefoonnummer: 088 – 099 5000.

Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur
Je kunt via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Salarisadministratie, Salarisadministrateur, Financieel Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Administratief Medewerker

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, Parttime, HBO, MBO, 5-10 jaar, Groothandel/Detailhandel, Salaris Administratie, Gelderland, Financieel Medewerker