Medewerker Financiën

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Leystromen is op zoek naar een

Medewerker Financiën
24 - 36 uur per week

Leystromen is een woningcorporatie en beheert ongeveer 9.600 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Daarmee zijn we een stevige corporatie in de regio en een bovenlokale partner die ertoe doet.

We werken aan goede huisvesting voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een kleine portemonnee. Dat doen we samen met ongeveer 90 enthousiaste collega’s. Dagelijks zetten wij ons in voor het woongenot van onze huurders.

Leystromen staat midden in de samenleving en wij voelen ons verbonden met de streek en de mensen. We hebben een luisterend oor voor onze samenwerkingspartners en huurders. We betrekken ze actief bij onze plannen en werken samen met hen aan vitale kernen en leefbare wijken.

Toekomstgericht
Meer dan ooit moeten corporaties hun bestaansrecht bewijzen: doen zij wat ze moeten doen, en doen ze dat op de goede manier? Leystromen bevindt zich dan ook volop in een veranderingsproces. Door klantparticipatie en intensieve samenwerking met belanghouders werken wij aan onze maatschappelijke legitimatie en een toekomstgericht Leystromen. Dat betekent ook dat we op een andere manier werken: effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Wij werken in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Sleutelwoorden zijn vernieuwen, verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking.

Team Financiën
Je maakt deel uit van het team Financiën dat uit 5 personen bestaat. Dit team maakt deel uit van de ondersteunende teams. Beleid & Kwaliteit, Marketing & Communicatie, Informatiemanagement, Rapportage & Analyse, Financiele projecten, HRM en Facility zijn de andere ondersteunende teams.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse financiële administratie waaronder debiteuren- en crediteurenadministratie. Je controleert en registreert facturen, stelt de betaaladvieslijst op en verricht betalingen. Overige werkzaamheden zijn onder meer huuraanpassingen, herinneringen oppakken van leveranciers, aanmaken van facturen voor huurders en realiseren van de prolongatie. Eveneens sta je telefonisch klanten te woord die betalingsachterstanden hebben.

De perfecte collega
Natuurlijk zijn wij op zoek naar de perfecte collega. We verwachten daarom een CV en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent om ons team te versterken. Je beschikt over de juiste vaardigheden om intensief samen te werken en onze dienstverlening optimaal te ondersteunen en uit te dragen.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting financiële administratie en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je beschikt over kennis m.b.t. boekhoudkunde en boekhoudkundige processen.
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt.
 • Je bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt jezelf goed inleven in klant.
 • Je bent flexibel en kan dagelijks gemakkelijk schakelen tussen crediteuren en debiteurenadministratie.
 • Je bent pro actief en werkt graag in teamverband.
 • Je bent minimaal beschikbaar voor 24 - 36 uur per week. Tijdens afwezigheid of vakantie van je collega’s ben je flexibel inzetbaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie.

Wat bieden wij je
Je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal F (€2.625,- - € 3.259,- op basis van een 36-urige werkweek).
Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten (op basis van 36 uur per week). De sfeer bij Leystromen is informeel. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

Meer weten?
Stel je vragen gerust aan Arzu Aydin, Medewerker Financiën (088 031 34 49 / 06 82 12 07 88), bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag of Eveline Kienhuis, HRM adviseur (088 031 34 10 / 06 23 49 24 04), bereikbaar maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Solliciteren en reactietermijn
Herken jij je in dit profiel? En ben je opzoek naar een organisatie waarin SAMENWERKEN met hoofdletters geschreven wordt? Stuur dan je reactie via onze sollicitatiepagina.

Procedure

 • Eerste sollicitatieronde: week 2 & 3 2022
 • Tweede gespreksronde: week 3 & 4 2022
 • Een Belbin-teamrollentest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Onroerend Goed, Financieel Medewerker