Medewerker Financiën CVO Groep

Medewerker Financiën

Voor het Centraal Bureau van de CVO Groep zijn we m.i.v. 1 februari 2022 op zoek naar een medewerker financiën voor 32 uur (0,8 fte).

De CVO Groep is een open christelijke scholengroep voor het voortgezet onderwijs in Zeist, Doorn en Wijk bij Duurstede. Als CVO Groep werken we aan een fijne en veilige leer- en werkomgeving. Dat doen we op 6 verschillende scholen met elk hun eigen karakter, ondersteund vanuit ons Centraal Bureau. Wij spelen als CVO Groep in op ontwikkelingen in de samenleving en vertalen deze in ons onderwijs. Het beste onderwijs voor onze leerlingen en een inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers, daar doen we het voor.

Ben jij een financieel medewerker en past het optimaliseren van financiële processen bij jou? Vind je het leveren van kwaliteit net zo belangrijk als wij en vind je ook dat een Centraal Bureau van een scholengroep een belangrijke schakel is in het verzorgen van het beste onderwijs, dan zijn we op zoek naar jou.

Op het Centraal Bureau verrichten we beleidsuitvoerende en service verlenende werkzaamheden voor de 6 scholen van de CVO Groep. Je komt te werken bij de afdeling Financiën. Een klein team dat samenwerkt met de administratieve medewerkers op de scholen, met de collega’s van de andere afdelingen van het Centraal Bureau en met de bestuurder.

Als medewerker financiën verricht je boekhoudkundige en financieel administratieve werkzaamheden en lever je een bijdrage aan diverse ondersteunende activiteiten op het gebied van financiën. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voeren van een debiteuren administratie, het bijhouden van de ouderbijdragen, het verwerken van bankgegevens en het afstemmen van de salarissen tussen Raet en Afas. We werken met Afas en een belangrijk deel van de financiële en boekhoudkundige processen zijn inmiddels gedigitaliseerd. In de komende periode gaan we onze (digitale) processen verder optimaliseren.

Wij vragen
Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond op het gebied van financiële bedrijfsadministratie of een vergelijkbare achtergrond.

Wat wij jou bieden
De functie is ingeschaald in schaal 7 van de CAO-VO (min. € 2.045,- en max. € 3.068,- bij een fulltime benoeming). Wij snappen dat in een nieuwe werkomgeving goede begeleiding essentieel is voor een goede start. Daarom krijg je een goede begeleiding om je op weg te helpen. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals:

  • een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling
  • salaris dat afhankelijk is van je werkervaring
  • een financiële tegemoetkoming in reis- en verhuiskosten
  • de mogelijkheid om opleidingen te volgen
  • korting op een collectieve zorgverzekering via de CVO Groep
  • deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering


Informatie
Wanneer je aanvullende informatie wilt hebben over de functie kun je contact opnemen met Wim van der Tas via telefoonnummer (0343) 489928 of per e-mail: w.vandertas@cvog.nl.

Reageren
Reageer op deze vacature door op de sollicitatiebutton te klikken en je gegevens in te vullen. Jouw motivatie en cv kun je uploaden en meezenden met het formulier. De vacature sluit op 24 december a.s.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, Administratief Medewerker, MBO, > 10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker