Financieel Manager

FEK Metaal is op zoek naar een

Financieel Manager
32 – 40 uur per week

FEK Metaal is een betrouwbare bouwpartner voor stalen en aluminium balkon-, galerij- en traphekken, balustrades en balkonbeglazing. De organisatie werkt samen op basis van partnerschap, van klant tot en met leverancier. We geloven in gebundelde krachten! Betrokkenheid, teamgevoel en plezier maken zijn voor ons belangrijk. Zowel op de werkvloer als tijdens de gezellige kerst- en bouwvakborrels en bij alle andere leuke uitjes en activiteiten die worden georganiseerd. Om ons klaar te stomen voor de toekomst, zijn we op zoek naar talentvolle collega’s die bij willen dragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Hoe ziet de functie er precies uit?
Je bent het financiële middelpunt van onze organisatie en verantwoordelijk voor de complete financiële administratie. Als “meewerkend voorman” geef je leiding en sturing aan het team van 4 collega’s (3 FTE). In deze gevarieerde rol bestaan je taken uit:

  • Opstellen en bewaken van budgetten, prognoses en liquiditeitsplanningen
  • Verzorgen van periodieke rapportages
  • Voorbereiden van jaarcijfers inclusief dossiervorming voor accountants


Om dit goed te kunnen doen heb je veel contact met collega’s van diverse afdelingen. De financiële bewaking van onze projecten en jouw analyse van diverse cijfers dragen bij aan de bepaling van ons beleid. Tevens zorgt dit voor een optimale cijfermatige ondersteuning van de organisatie. Sparren met collega’s en van daaruit verbetervoorstellen doen voor procesverbetering zie je als een enorme uitdaging.

Naast de financiële rol heb je ook affiniteit met ICT. Zo zijn we op dit gebied bezig zijn met de implementatie van een nieuw ERP systeem, en ga jij een coördinerende en faciliterend rol vervullen voor de rest van de organisatie.

De minimale vereisten voor deze rol zijn:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over werkervaring in projectgerichte organisatie
  • Je voelt je thuis binnen een MKB-bedrijf


Als we dit samen als match zien, dan hoort daar natuurlijk een goed pakket arbeidsvoorwaarden bij:

  • Passend salaris
  • Mogelijkheid om door te groeien (a.d.h.v. opleidingsplan)
  • Flexibele werktijden
  • 25 vakantiedagen en nog eens 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband


Zie jij dit helemaal voor je? Neem dan contact met ons op! Bel naar 0416-344029 en vraag naar Martin Bont of laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Manager, Financial Manager, Financieel Management, Meewerkend voorman, Leidinggeven, Leidinggevende, hbo

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Corporate Finance, Industrie/Techniek, Noord-Brabant, Financieel Manager