Financieel Medewerker

Financieel Medewerker
40 uur | Zwijndrecht

Beschrijving van het bedrijf
Van Leeuwen Buizen Groep is een toonaangevende, mondiaal opererende industriële handelsonderneming en specialist in stalen buizen en aanverwante artikelen. Via haar internationale teams en wereldwijde distributienetwerk bouwt Van Leeuwen haar leidende positie uit als leverancier van een uitgebreid assortiment buisproducten van hoogwaardige kwaliteit. Als logistiek specialist biedt van Leeuwen maatwerk en toegevoegde waarde aan klanten in vrijwel alle industriële segmenten. De Van Leeuwen Buizen Groep telt circa 100 vestigingen over de hele wereld met in totaal ruim 2.700 medewerkers. Bij Van Leeuwen Stainless in Beesd zijn circa 45 medewerkers werkzaam. 

Functieomschrijving
Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega voor ons Finance team, een financieel medewerker. Jij bent verantwoordelijk voor beoordelen van de kredietwaardigheid van onze klanten, het vrijgeven van orders en het innen van openstaande vorderingen (nationaal & internationaal). Dagelijks ben je in contact met onze klanten over de hele wereld, en zorg je voor de juiste afstemming met de collega’s van andere afdeling en vestigingen.

Het Finance team bestaat uit ongeveer 12 medewerkers verdeeld over de afdelingen Debiteuren/Crediteuren en Grootboek. Binnen het Debiteuren/Crediteuren team is Linda verantwoordelijk voor een team van 6 medewerkers verdeeld over de debiteuren & crediteuren administratie. Om succesvol te zijn in de functie vind je het leuk zelf werk op te pakken en beslissingen te nemen.

Functie-eisen
Om deze functie succesvol te uitvoeren beschik jij over HBO werk- en denkniveau in de financiële richting. Je bent een echte teamplayer met een servicegerichte instelling. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast heb je:

  • Enige jaren aantoonbare werkervaring bij een debiteurenadministratie;
  • Kennis van en ervaring met ERP systemen (SAP en OnGuard zijn een pré) en MS Office.

Aanvullende informatie
Allereerst een leuk team, binnen een internationaal georiënteerd bedrijf waar je naast persoonlijke ontwikkeling de ruimte krijgt om je ook functioneel te ontwikkelen. Verder is van toepassing:

  • Cao Metalektro; je salaris zit tussen €2600 - €3000,- (13 periodes);
  • Winstdelingsregeling (op basis van bedrijfsresultaat);
  • 27 vakantiedagen;
  • 13 roostervrije dagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede pensioenregeling via het Pensioenfonds PME.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Trefwoorden: medewerker, debiteuren, finance, hbo, SAP, MS Office, OnGuard, Zwijndrecht, financieel, bedrijfsadministratie, boekhouding, ervaren, debiteurenadministratie


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Debiteuren Administratie, Zuid-Holland, Industrie/Techniek, Financieel Medewerker