Medewerker financiële administratie (24 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De functie

Voor de drie locaties van ons uitzendbureau zoeken we een financieel administrateur die het ook leuk vindt andere werkzaamheden op te pakken. Belangrijke taken zijn het geautomatiseerd verwerken van alle facturen en bonnen voor verschillende onderdelen van Astare, crediteuren en debiteuren beheer, afletteren, opstellen van BTW aangiftes, het boeken van loonjournaalposten, het opstellen van managementinformatie en allerhande administratieve ondersteunende klussen binnen onze uitzendsoftware. Je hebt hierbij vooral veel intern contact met je collega’s maar ook extern met het Accountantskantoor waar we mee samenwerken. Jouw functie is overigens heel zelfstandig; je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Dit neem je mee

Ons uitgangspunt is dat we attitude belangrijker vinden dan vaardigheden. We zoeken dan ook iemand met een positieve, ondernemende en dienstverlenende houding. Maar voor deze functie is het ook belangrijk dat je in bezit bent van een relevant MBO/HBO diploma en dat je werkervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare functie. Verder ben je vertrouwd met Exact Online en is het een pré als je eerder hebt gewerkt met Basecone en NMBRS. Astare bestaat uit een groep van verschillende B.V.: heel fijn als je ook daar ervaring mee hebt.

De werkplek

Je komt te werken op onze locatie in hartje Utrecht. We vormen een hecht team (in totaal circa 25 mensen) met collega’s in Zwolle en Tilburg. We zorgen samen dat werk en privé in balans zijn. Onze cultuur is open en zacht: er is weinig ruimte voor status en ego’s. En niet onbelangrijk: iedere middag genieten we samen van een uitgebreide lunch (v).

De inschaling voor deze functie is marktconform; we denken aan een salaris tussen 2200 en 3200 euro per maand op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring. 

Solliciteren

Is dit jouw ideale functie reageer dan via de solliciteren button en vul het formulier in onderaan de pagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, In overleg, MBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Assistent Finance Manager, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker, Heel Nederland