Finance Professional

Deze vacature wordt ingevuld door Flexfirm, wij doen werving en selectie voor de reclamewereld. 

Ben jij de Finance Professional die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière?

Wil je werken in een omgeving die zich kenmerkt door informaliteit, en verbondenheid? En waar het woord ‘dynamische werkomgeving' geen holle frase is maar dagelijkse praktijk?

Dan ben je zeer welkom bij Radancy.

Radancy is een full-service employer branding en recruitment advertising agency. Oftewel: een reclamebureau gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Ze helpen de grootste bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland zich te positioneren als een aantrekkelijke werkgever om zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Als marktleider hebben ze alle kennis en vakmanschap in eigen huis, wat betekent dat ze marktonderzoek doen, media-advies geven, campagnes ontwikkelen/beheren én complete recruitmentsites ontwerpen, programmeren en hosten voor hun opdrachtgevers.

Dit ga je doen

Je begrijpt dat er bij al hun (internationale) activiteiten maandelijks heel wat euro’s (en dollars) door de administratie lopen. Als Finance Professional leid jij deze geldstromen (mede) in goede banen. Samen met onze Finance Director werk je mee in de maandafsluitingen, de jaarafsluiting, de audits, de forecasts, de cashflow forecasts en de budgetten.

Je hebt ervaring met facturatie en debiteurenbeheer, en weet je weg in het business operations vlak. Je vindt het leuk om financiële processen te stroomlijnen en samen met de projectmanagers het financieel projectbeheer te managen en te optimaliseren. Ten slotte valt ook contractmanagement onder jouw verantwoordelijkheden.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau, in de vorm van een afgeronde studie of bewezen werkervaring;
  • Je bent een ware wizard met Excel;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent nieuwsgierig en wilt jezelf nog verder ontwikkelen;
  • Je hebt gedegen ervaring met financiële pakketten en snapt de ins en outs van alle boekingen.

Dit wordt je geboden

Natuurlijk krijg je een prima salaris (afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring), reiskostenvergoeding, een uitgebreide pensioenregeling en een Macbook. Maar laat dat niet je belangrijkste motivatie zijn. Je komt te werken in een omgeving waar het niet draait om waar of wanneer je werkt, maar om wat je bijdraagt aan het succes voor onze opdrachtgevers (en daarmee voor het bureau).  En niet te vergeten hun eigen chef-kok, die dagelijks een sterrenlunch bereidt, voor de pondjes die je daar eventueel van aankomt, hebben ze dan weer een wekelijkse bootcamp onder leiding van een hele fanatieke Personal Trainer.

Interesse?

Stuur dan snel je CV op, met je motivatie door de 'Solliciteren Button' te gebruiken.

Richt deze aan Flexfirm, Vincent Mispelblom Beyer


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Betalingen, Dienstverlening algemeen, Controlling, Zuid-Holland, Randstad, ICT/Communicatie/Media, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker