Assistent accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Word jij enthousiast van het werken met cijfers?
Dan zoeken wij jou!


Wie is Kubus Alphen aan den Rijn?
Als administratiekantoor helpen wij veel bedrijven in en om Alphen aan den Rijn bij het verzorgen van de boekhouding en de administratie. Ons kantoor is aangesloten bij de Kubus Coöperatie. Hierdoor hebben we een breed bereik door heel Nederland. Wij onderscheiden ons als kantoor door de laagdrempeligheid en persoonlijke benadering naar klanten. Voor onze klanten staan wij altijd klaar en bij een vraag staat het ze vrij om binnen te wandelen. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Wat bieden wij
Een assistent accountant heeft bij ons een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor jouw eigen planning en het aansturen van je collega’s. We bieden een moderne werk-plek waarbij automatisering een belangrijke rol speelt en waar jouw kennis op prijs wordt gesteld. Ons kennisnetwerk wordt ingezet om jou verder te laten groeien.

Wat zoeken wij
Wij zoeken assistent accountant die in staat is om jaar- en fiscale stukken op te stellen. Daarnaast is het belangrijk om een ondersteunende rol te vervullen voor de boekhoudkundige medewerkers. Samen met de eigenaar van Kubus Alphen aan den Rijn word jij de contactpersoon van deze vestiging. Het gaat om een full-time functie van 40 uur per week.

Wat vragen wij van een assistent accountant

  • Je beschikt over HBO denkniveau
  • Kennis van financiele wet- en regelgeving
  • Enthousiaste werkhouding
  • Je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig werken
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in het opstellen van jaar- en fiscale stukken.


Interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Assistent accountant neem je contact op met Rob Wielinga op nummer 0172-745092. Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, HBO+, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Junior Assistent Accountant, Den Haag