Administratief medewerker / Financiële administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden is het bevoegd gezag over 35 scholen (9600 leerlingen) voor primair onderwijs en 1 school voor voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden en 21 peuterspeelzalen (800 peuters). De 36 scholen zijn verspreid over 42 locaties, waar basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs gegeven wordt. Bij de stichting zijn ruim 1200 medewerkers in dienst. De jaaromzet van SCOH bedraagt ongeveer € 70 miljoen.

De stichting kent een centraal bureau, bestaande uit een stafbureau (beleid) en een servicebureau (administratie). Het servicebureau bestaat uit 22 medewerkers.

Het bestuur van de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden is voor het servicebureau van de stichting in verband met een zwangerschapsvervanging op zoek naar:

Administratief medewerker

Financiële administratie

m/v (0,4-0,5 FTE)

Ben jij een ervaren administratief medewerker met kennis van de onderwijssector en Afas, dan komen we graag met je in gesprek.

Functie-informatie en profiel:
Samen met je collega’s op de afdeling Financiële Ondersteuning ben je verantwoordelijk voor diverse ondersteunende financieel-administratieve werkzaamheden, zoals het bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie, controleren en verwerken van boekingsstukken (zoals facturen), activa administratie, verwerken van declaraties, kasstaten en dagafschriften, voorbereidende werkzaamheden m.b.t. de softcloses, jaarrekening en het balansdossier voor de administrateurs en nog veel meer.

Je beschikt over algemene kennis van administratieve en boekhoudkundige procedures en richtlijnen en je bent vaardig in het hanteren hiervan. Je hebt minstens 3 jaar relevante administratieve werkervaring en Je bent een echte multitasker, werkt nauwkeurig en bent bovendien vaardig in het werken met administratief ondersteunende software, een goede kennis van Office365 (Word, Excel, Outlook) is vereist en kennis van Afas is een pré.

De werkzaamheden worden voornamelijk verricht op het servicebureau van SCOH.

De administratief medewerker financiële administratie legt verantwoording af aan het (Adjunct) Hoofd Servicebureau. Je hebt een relevante opleiding op MBO/MBO+ niveau. Inschaling van de functie vindt plaats in schaal 6 CAO PO.

Geboden wordt:
Een jaarcontract en een veelzijdige en dynamische functie met eigen verantwoordelijkheid. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Informatie en sollicitatie:
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met het hoofd servicebureau, dhr. P.M.A. Hellemons, tel 070-3621678. Zie voor nadere informatie tevens de website van SCOH: www.scoh.nl.

Sollicitatiebrieven met uitgebreid CV en eventuele referenties z.s.m. richten aan het Servicebureau SCOH, t.a.v. dhr. P.M.A. Hellemons, via de sollicitatiepagina. Solliciteren is slechts mogelijk zolang de vacature online gepubliceerd wordt.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel medewerker, Administratief medewerker, Financiële administratie, Finance, AFAS, Boekhouding, Boekhouder, Vacature Den Haag


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker